Adventure Partners

Adventure Partners

Adventure Partners on vuori- ja hiihtovaelluksiin, kiipeilyyn sekä köysitoimintaan erikoistunut palveluyritys. Tuotevalikoimassamme on opastettuja vuoriretkiä,  koulutuksia, valmennuksia sekä tapahtumia. Tarjoamme yksilöllisiä opas- ja personal training palveluita sekä räätälöityjä tapahtumia pienille sekä isommille ryhmille. Palvelumme sopivat niin vasta-alkajalle kuin kokeneelle harrastajalle.  Toimimme eri puolella Suomea, ja maailmaa. 

 

Aloittelijoille tarjoamme vuorivaelluksia, kiipeily- ja laskeutumiskokeiluja sekä kiipeilyn ja lumiturvallisuuden peruskursseja. Vuorikiipeilymatkoja suunnitteleville järjestämme valmistavia koulutuksia, jossa käydään läpi vuoristossa elämisen ja liikkumisen perusteita. Meiltä löytyy asiantuntemusta kiipeilyyn ja vuorillaliikkumiseen, tarvitset sitten konsultaatiota varusteisiin tai korkeanpaikan kuvaamiseen liittyen. 

 

Koulutusvalikoimassamme on  kallio-, jää- ja teknisen kiipeilyn perus- ja jatkokursseja. Meidän kanssa on mahdollisuus harjoitella useamman köydenpituuden jää- ja kalliokiipeilyreittien kiipeämistä, big wall –kiipeilyn perusteita sekä lumiturvallisuus-, pelastus- ja ensiaputaitoja.

 

Yhteystiedot

Email: outofoffice@adventurepartners.fi

Puh: 020 7438791 (ma - pe klo 7 - 20)

Blogi

Facebookwww.adventurepartners.fi/

Tuotemerkin kaikki tuotteet