Lajit » Ulkoilu » Vaatteet » Takki- ja housupaketit » Metsästäjälle » Miesten »

Fjällräven Drev metsästyspuku


Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 24.14 €/kk + toimituskulut

Määrä
pakkaus(ta)Fjällräven Drev Metsästystakki

Koko
XS
S
M
L
XL
XXL
XXXLFjällräven Drev Trousers

Koko
(valitse)
(valitse)
44
46
48
50
52
54
56
58
60


Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Fjällräven Drev Metsästystakki:

Fjällräven Drev -metsästystakissa kelpaa juosta riistan perässä. Takissa on hengittävä ja vettä pitävä kalvo kriittisissa paikoissa: hartioilla, olkapäillä, hupussa ja osassa hihoissa. Tämän hyvin hengittävän takin vetoketju on kaksisuuntainen ja sen saa kätevästi piiloon suojalistan alle, jonka voi vielä kiinnittää takkiin painonapeilla. Takin helmaa voi säädellä kiristimellä ja hihansuita tarranauhoilla.

Takki on tehty joustavasta materiaalista. Kankaana on G-1000 Silent, joka hylkii vettä ja tuulta, mutta päästää kehosta vapautuvaa kosteutta ulos tehokkaasti. Sateelle alttiit olkapäät, huppu ja osin hihat on vuorattu kankaalla, joka päästää kosteutta läpi vähemmän.

Mukaan mahtuu myös kaikki tarpeellinen ja vähän tarpeetontakin roinaa, sillä taskuja on niin monta, että laskemiseen ei koulumatematiikka riitä. Käsitaskuja on kaksi ja niissä lisänä ammuslokerot. Molemmilla puolilla on vino rintatasku, joissa on kätevä kuljettaa GPS-laitetta, varasukkia tai koiratutkaa. Drev-takissa on suuri selkätasku, joka on varustettu kaksisuuntaisella vetoketjulla. Selkätaskun hyödyntäminen on tehokkainta silloin, kun mukana on avustaja. Sotaisempia takin käyttäjiä palvelee erityisesti heille suunniteltu napoleontasku. Takin sisälle on piilotettu verkkotasku. Radion voi kiinnittää sitä varten suunniteltuun kiinnikkeeseen.

- Pintamateriaali: G-1000® Silent Eco: 65% polyester, 35% cotton
- Hengittävyys (MP): 7.000 g/m2/24h
- Vesipatsas (WC): 7.000 mm

Fjällräven Drev Trousers:
Mukavat housut aktiiviseen metsästykseen kestävää G-1000 Silent -kangasta, stretch-kaitaleet polvitaipeissa ja vyötäröllä. Vahvistettu kaksinkertaisella kankaalla ja vedenpitävällä Hydratic-kalvolla takamuksesta ja polvista, mikä estää kastumisen kostealle alustalle polvistuessa tai istuuduttaessa. Muotoillut polvet, joissa tasku polvisuojia varten (lisävaruste). Kaksi käsitaskua, oikeassa lahkeessa iso reisitasku, jossa palje ja läppä, ja pienempi tasku monitoimityökalulle vasemmassa lahkeessa. Väljä malli ja normaali vyötärö. Lahkeensuissa nyörisäätö ja kenkäkoukku, joka voidaan kiinnittää kengännauhoihin, jotta lahkeet pysyvät paikoillaan.
  • Dark Olive


Fjällräven kokotaulukko


Ostamalla tämän tuotepaketin säästät 21.00 € verrattuna siihen, jos ostaisit tuotteet yksitellen.

Sukupuoli
Miehet

Takuuaika
12 kk

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki