Lajit » Ulkoilu » Vaatteet » Takki- ja housupaketit » Metsästäjälle » Naisten »

Fjällräven Lappland Hybrid naisten metsästyspuku

Fjällräven Lappland Hybrid naisten metsästyspuku

Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 25.66 €/kk + toimituskulut

Määrä
pakkaus(ta)Fjällräven Lappland Hybrid Jacket W

Väri
Fjällräven Lappland Hybrid Jacket W Dark Olive
Dark Olive
Dark Olive
Fjällräven Lappland Hybrid Jacket W Orange Camo
Orange Camo
Orange Camo

Koko
XS
S
M
L
XL
XXLFjällräven Lappland Hybrid Trousers W

Väri
Fjällräven Lappland Hybrid Trousers W Dark Olive
Dark Olive
Dark Olive

Koko
(valitse)
(valitse)
34
36
38
40
42
44
46
48


Arvostelut
Yleisarvosana (2 arvostelua)

Tuotteen kuvaus
Fjällräven Lappland Hybrid Jacket W:

Fjällräven Lappland Hybrid -takki on jokaisen metsästäjän unelma. Se on kestävä ja kevyt. Takki on suunniteltu palkitun Keb-takin pohjalta. Lappland Hybrid -takki palvelee loistavasti sekä silloin, kun pitää nopeasti päästä paikasta toiseen, että silloin kun röhnötetään hiljaa puskassa.

Takissa on paljon yksityiskohtia, jotka on suunniteltu nimenomaan metsästäjän tarpeisiin. Vasemmassa hihassa on kätevä ammuspidikkeillä varustettu tasku. Etuhelman suurissa taskuissa kulkevat mukana lisäammukset kätevästi läppien alla. Vetoketjuilla suljettaviin rintataskuihin voi tunkea vaikkapa voileipiä tai röökiaskin. Toisen rintataskun sisällä on verkkotasku. Vasempaan olkapäähän on lisätty kiinnike radiopuhelinta varten.

Lappland Hybrid -takin etumus, hartiat ja hihojen alaosat on valmistettu tuulta ja vettä hylkivästä kankaasta. Hihojen yläosat, selkä ja taskut ovat joustavaa materiaalia. Lopputuloksena on joustava takki, joka hengittää hyvin eikä ääntele liiemmin.

Takki tarjoaa säätäjälle paljon mieluisaa puuhaa. Takin helmaa voi säätää nauhalla ja hihansuita tarranauhoilla. Huppua voi säädellä tai sen voi peräti irrottaa kokonaan, koska se on kiinni takissa vetoketjulla. Takin sivuilla on vetoketjut, joiden avaaminen lisää tuuletusta tehokkaasti. Myös etuvetoketjun kautta tuuletus sujuu helposti, koska vetoketjun voi avata kummastakin päästä.

Fjällräven Lappland Hybrid Trousers W:

Kevyet ja kestävät housut, joissa on aktiiviseen metsästykseen optimoitu mitoitus. Malli perustuu palkittuihin Keb Trousers -housuihin. Housuissa on liikkumista helpottavaa stretch-kangasta. Takamuksessa, reisien etuosassa, polvien päällä ja lahkeiden alaosan sisäsyrjässä on tuulta ja vettä hylkivää, liikkuessa hiljaista G-1000 Silent Eco -materiaalia. Ensisijainen valinta fyysisesti vaativaan metsästykseen, johon liittyy paljon toimintaa vaihtelevassa maastossa, kuten lintujahtiin tai metsästykseen koirien kanssa.


Vetoketjulliset tuuletusaukot polvista lantioon päästävät ylimääräisen lämmön ulos, ja myös pohkeiden ulkosyrjissä on vetoketjut. Housuissa on kaksi tilavaa reisitaskua, joissa molemmissa on läpät ja painonapit – vasemmassa taskussa on myös vetoketju, kun taas oikeanpuoleisen taskussa on verkkosisätasku matka- tai radiopuhelimelle. Lisäksi kaksi käsitaskua ja veitsitasku. Reisien sisäsaumat on sijoitettu siten, että ne eivät hiertäisi, ja kaksikerroksinen kangas pohkeiden kohdalla kestää kenkien aiheuttamaa hankausta.


Lahkeensuut voidaan kiinnittää napillisilla remmeillä saappaiden ympärille ja kenkäkoukku voidaan kiinnittää nauhoihin. Vahvistetut olkainten kiinnityskohdat, joihin olkaimet on hyvä kiinnittää silloin, kun niitä tarvitaan.

 

Regular fit.

 

Outer material:
G-1000® HeavyDuty: 65% polyester, 35% cotton
G-1000® Silent Eco: 65% polyester, 35% cotton
Stretch: 63% Polyamide, 26% Polyester, 11% Elastane
Environmental-info:
G-1000 Wax Impregnation
Recycled polyester
Organic Cotton

 

 


Fjällräven kokotaulukko


Ostamalla tämän tuotepaketin säästätte 29.00 € verrattuna siihen, jos ostaisitte tuotteet yksitellen.

Sukupuoli
Naiset

Kommentit
Marja N. kirjoitti 11.09.2018 :
Hyvä kokonsisuus

Lisää kommentti

Tuotemerkki