Lajit » Vaellus » Rinkat, reput, kassit » Reput » Juomareput »

Inov-8 Race Ultra Pro 2in1 Vest


Hinta

Määrä
kpl

Väri
Black / Green


Koko
S/M
L/XLSaatavuus
Heti

Varastotilanne

Sijainti myymälässä Myymälä (Konala): Juoksu & Kuntoilu


Tuotteen kuvaus

Race Ultra Pro 2in1 Vest on erittäin kevyt juomareppu. Juomareppu koostuu kahdesta erillisestä osasta, joten se one monikäyttöinen. Kymmenen litraisen taskun voi irrottaa, kun selviät kevyemmillä kantamuksilla. Juoksija voi käyttää reppua taskullisena kisareppuna, johon saa mahtumaan kaikki vaadittavat tarvikkeet tai minimalistisena versiona.

Repussa on paikka 1 tai 2 litran juomarakolle. Repusta löytyy myös useita taskuja pulloja varten. Kaksi iso joustavaa taskua sivuilla, 8 edessä ja myös vedenpitävä vetoketjutasku. Saat reppuun myös sauvat kiinni, joko pystyyn tai sivuttain. Mukana tulee kaksi 500 ml Ultraflaskia ja Speedcup (uudellenkäytettävä kuppi, joka kuuluu vaadittavaan kisavarustukseen). Erinomainen reppu päivittäiseen harjoitteluun, ultramaratoneille tai monen päivän kisoihin.

Monipuolinen reppu on hyvin säädettävissä ja sen saa kiristettyä selkään niin, ettei reppu pompi juostessa. Materiaalit ovat kevyitä, mutta kestäviä. Repun selkä on hyvin hengittävää meshiä ja joustavien taskujen ansiosta paino jakautuu tasaisesti.
  • Funktionaalinen 2-in-1-rakenne
  • Hyvin istuva ja säädettävä
  • Mukana 2 x 0.5L Ultraflasks ja Speed Cup
Paino pullojen kanssa: 441 g
Ilman pulloja: 345 gTuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 350 x 200 x 90 mm.

Sukupuoli
Miehet, naiset

Paino
0.441 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.45 kg)

Tilavuus
10 Litraa

Takuu
12 kk

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki