Aalto Group Oy / Metsästyskeskus yleiset kilpailujen & arvontojen säännöt

Arvonnan järjestää Aalto Group Oy / Aalto Group Oy / Metsästyskeskus.

Kuhunkin voimassaolevaan kilpailuun / arvontaan voivat osallistua kaikki, jotka ovat osallistuneet arvontaan/ kisaan sen henkeä noudattaen. Arvonnan / kilpailun voi voittaa tasapuolisesti kuka tahansa kilpailuun osallistunut henkilö, joka on vastannut kilpailuun asianmukaisesti TAI antanut selkeän oikean vastauksen tietokilpailu -tyyppisessä kilpailussa/ arvonnassa.

Arvontaan tai muuhun kilpailuun osallistuvan henkilön on annettava kilpailuun liittyvä vastaus jotta voi olla mukana. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista osallistumisista, jolloin kisan järjestäjällä on oikeus jättää osallistuja arvonnan ulkopuolelle.

Kilpailun voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta - jotta kilpailun järjestäjä voi toimittaa voittajalle palkinnon, tulee voittajan antaa yritykselle palkinnon toimittamista varten yhteystietonsa.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Mikäli voittoilmoitus tai palkinto palautetaan järjestäjälle virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi tai mikäli kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen.