Tapahtuma perutaan / siirretään myöhempään ajankohtaan. Tiedotamme tapahtuman järjestämisestä kun sen toteuttaminen ja siihen osallistuminen on turvallista kaikille.

Lue tästä ajankohtaisimmat uutiset Varuste.netin/ Metsästyskeskuksen toiminnasta koronavirusepidemian aikana
KUTSU

SIIRRETÄÄN TOISTAISEKSI MÄÄRITTÄMÄTTÖMÄÄN AJANKOHTAAN KORONAVIRUSTILANTEEN VUOKSI
Metsästysalan uutuuskatselmukseen torstaina 19.3.2019 (klo 12-20)

Mitä:
Metsästysvuoden 2020 uutuuksien esittelypäivä
Missä:
Varuste.netin myymälässä. Ruosilankuja 3, Helsinki
Milloin:
19.3.2020, klo 12-20
Nyt on tullut aika marssittaa esiin kaikki se, mikä on huomionarvoista metsästyskaudella 2020. Meillä on kunnia saada aivan ENNENNÄKEMÄTÖN edustus vieraaksemme myymälään torstaina 19.3.2020.

Tapahtuma alkaa hahmottumaan siinä klo 12.00 aikaan, jolloin kaikki on paikoillaan valmiina ja HEP vastaamaan kysymyksiin, keskustelemassa trendeistä ja fiilistelemässä tulevaa kautta kanssanne. Hulina metsästysosastolla jatkuu tappiin saakka, eli siihen saakka, kuin myymälä menee kiinni. Ehdit siis tulla käväisemään hyvin toimistoaikojen jälkeenkin.

Keitä täällä on siis ilo tavata? (jokainen tuotemerkki on linkki, josta pääset katselemaan heidän valikoimaa myymälässämme)

SAKOn porukka marssittaa koko meidän valikoimissa olevan portfolionsa vaikuttavin uutuuksin. Tällä hetkellä ei liene ketään, joka ei olisi vielä kuullut Sakon vuoden tärkeimmästä lasneerauksesta:
Sako S20, joka on hybridirunkoinen kiväärisarja vaativaan makuun.RUAGin porukka saapuu kunnioittamaan tilaisuuttamme aina Maalahdesta käsin, eli aika kaukaa. Mutta ei suinkaan ihan pienien asioiden tähden, vaan massiivisen suosittujen tuotemerkkiensä tähdenNORMARK esittää vain parasta, kuten heidän tapanaan on ollut:SWAROVSKI
Swarovskin läsnäolo myymälässämme on näyttävämpää kuin koskaan aikaisemmin. Valikoima on laajennut katselukiikareiden ja kaukoputkien osalta, ja onpa meillä hieno lintujenbongausspektaakkeli Swarovskin esittämänä myymälän takaosassa. Erinomaisten tähtäinten ja muiden kiikareiden ohella, ethän lähde ilman että olet käynyt bongaamassa myymälästämme piileskeleviä harvinaisia lintuja.


ZEISS
Zeiss on parhaimpia valmistajia, mitä optiikkamarkkinoilta löytyy ja valikoima onkin meillä aidosti hämmästyttävä. Demottavana hienoimia värkkejä, mitä kaupasta löytyy.


HW-Huntin porukka, Kokkolan hurjimmat saapuvat ilahduttamaan tapahtumaamme läsnäolollaan. Ja mitä herkkuja heillä onkaan esiteltävänä.


VANDERNET Suomen Helsingistä omaa liikkeessämme huiman, siis aivan poskettoman huiman tuote-edustuksen valaisimista retkikippoihin ja pelastus- & korkeanpaikan työtä tekevien turvavarusteisiin. Niin, ja kaikkea siltä väliltä. Mikä nyt kirjaimillisesti metsästysmielistä kiinnostanee, on Sordinit. Eivät tarvitse sen kummempaa selittelyä, vai mitä?FINNPROTECin tunnetuimpia merkkejä ovat suojavarusteiden kuninkaaliset, eliViimeisimpänä, mutta ei olenkaan vähäisimpänä on kaikesta sporttailusta tuttu SALOMON, jolla on erittäin pitkälle vietyjä taktisia jalkineita viranomais- ja ampumaurheilukäyttöön.
Salomon Forces

Eiköhän näiden aiheiden parissa vierähdä mukava hetki jos toinenkin. Tervetuoa viihtymään ja päivittämään alan terveiset ajan tasalle puolin ja toisin.

Nähdään varuste.netin metsästysosastolla torstaina 19.3.2020

Toivottaa: kaikki tuotemerkkien edustajat
ja illan isäntänne Tony, Kalle ja Matti