VIP-ASIAKKUUS

Mikä on VIP-asiakkuus?

VIP-asiakkuus on henkilökohtainen etu, jolla saat useimmista normaalihintaisista tuotteistamme -5% alennusta. Tuotteen katerakenne saattaa vaikuttaa alennuksen suuruuteen, jolloin VIP-alennus voi olla myös pienempi kuin -5%. VIP-alennusta ei myönnetä jo alennetuista tuotteista.Miten pääsen VIP-asiakkaaksi?

VIP-asiakkaaksi pääset, kun teet vähintään 100 euron kertaostoksen ja ilmoitat samalla meille sähköpostiosoitteesi. Saat VIP-tunnukset antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tunnuksia käyttämällä saat seuraavista ostoksistasi alennuksen.


Miten käytän VIP-asiakkuuttani?

  • Myymälässä saat VIP-alennuksen kassalla, kun kerrot olevasi VIP-asiakas ja ilmoitat sähköpostiosoitteesi.
  • Verkkokaupassa saat VIP-alennukset voimaan kirjautumalla sivuillemme VIP-tunnuksilla, jotka olet saanut antamaasi sähköpostiin ensimmäisen yli 100 euron ostoksen jälkeen. Kirjauduttuasi näet suoraan alennetut hinnat.

VIP-alennusta ei anneta takautuvasti. Muista siis ilmoittaa VIP-asiakkuudestasi kassalla tai kirjautua sisään verkkokauppaan.


Miten kauan VIP-asiakkuus on voimassa?

VIP-asiakkuus on voimassa 365 vuorokautta ensimmäisestä VIP-asiakkuuteen oikeuttavasta ostoksesta. VIP-asiakkuus päivittyy vuodeksi eteenpäin jokaisesta ostoksestasi, jonka teet VIP-tunnuksilla. Saat sähköpostiin ilmoituksen, kun VIP-asiakkuuden päättyminen alkaa häämöttää.

Mikäli VIP-asiakkuus pääsee umpeutumaan, asiakkuus palautuu vasta tehtyäsi uuden vähintään 100 euron ostoksen.