Lajit‪» Hiihto‪» Erähiihto‪» Ahkiot‪» Riista-ahkiot‪»

Canadapulkan Terrain Sleigh Canada

Canadapulkan Terrain Sleigh Canada


Kampanjahinta
408,21 + toimituskulut
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 449,00 €
Sis. alv 24 %


Määrä
kplMyymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl


Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Saatavuus
Arviolta 14 - 30 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Canadapulkan Terrain Sleigh Canada on todella nerokas riistapulkka ison riistan kuljetukseen metsästä! Riistapulkkaan sujahtaa hirvi, peura tai muu isompi saalis. Lisäksi tällä ahkiolla kuljettaa kätevästi puuta tai muuta varustetta metsässä. Erittäin kestävän materiaalinsa ansiosta tätä riistapulkkaa on helppo vetää ja käsitellä oikeastaan missä tahansa maastossa. Painoa ahkiolla on 14kg.

Ahkion avulla saaliin saa kuljetettua pois metsästä ilman, että riistan nahka ottaa osumaa vetämisestä, eikä arvokkaaseen saaliseen pääse myöskään likaa maasta vetämisen aikana. Pulkan puhdistaminen on simppeleiden linjojen ja materiaalinsa ansiosta helppoa ja vaivatona. Riistan lisäksi ahkio on näppärä apuväline metsätöissä, sillä sen avulla kuljettaa puutavarat ja varusteet vaikeissakin maastoissa, joko traktorilla tai muulla ajoneuvolla vetämällä tai sitten ihan miesvoimin, jos maasto niin vaatii. Saapi sillä kiskottua myös esimerkiksi telttasaunaa ja tarvittavia tykötarpeita kauemmas korpeen! Sivusta löytyvillä naruilla kuoramn saa sidottua jämäkästi kyytiin.

Ahkiossa käytetty HD-Polyeteeri-muovi on muuten siitä parempaa kuin esimerkiksi lasikuitu, että se ei ota kipeää kylmästä eikä räsähdä helposti rikki. Niinpä sitä voi kiskoa puiden ja kivien välistä sekä runkojen ja jäkäleiden yli melkeinpä mielin määrin. Materiaali on myös lasikuitua kevyempää. Mittojensa puolesta ahkio kulkee pakettiautossa sisällä tai kätevästi kattotelineillä auton katolla.

Materiaali: 75mm paksua HD-polyether
Pituus: 233cm
Leveys: 90cm
Paino: noin 14kg


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 1000 x 2350 x 500 mm.

Tämä tuote toimitetaan vain näillä toimitustavoilla:
- Nouto myymälästämme


Paino
14 kg
(myyntipakkauksen kanssa 15 kg)


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 6.8.2022
Yleisarvosana
Ite laittanut pulkkan pohjalle pressun, joka tulee perästä yli. Mökki kamat päälle ja taittanut pressun kamojen yli. Pressu kiinnitetty naruin pulkan kiinnitys naruihin. Täälleen korvannut puuttuvaa takalaitaa vedettäessä mökki kamoja jäätä myöten. Vedetty metästä puita jne. Helppo kiinnittää pulkkaan noiden kiinnitys lenkkien johdosta. Hirveä pulkalla ei ole vedetty. Väitän, että toimisi tuossa hommassa 1000× paremmin, kuin hirviporukan käytössä oleva pulkka. Kuten pulkan pyöreähköistä muodoista voi päätelläkin, niin lumella vedettäessä väistää hyvin esteitä, josta on hyötyä. Samalla tuo väistämisominaisuus on hieman ärsyttäväkin, kun pulkkaa vedetään oman vetokyvyn maksimin lähellä. Uskoisin, että toimii kelkallakin vedettäessä hyvin, kun vaan muistaa jarrutella hitaasti, ettei törmää perään. Vaihtoehtoisesti kehittää kelkan ja pulkan väliin vetotanko. Väitän että toimisi monissa puiden mettästä haalaamisessa paremmin kuin moottorikelkan reki. Hyvä tuote käyttötarkoituksiinsa. Säilytettäessä ja kuljetettaessa vie luonnollisesti paljon tilaa.
Riikka J. vahvistettu ostaja, 4.11.2021
Yleisarvosana
Tämä sai hirviseurueelta paljon kehuja. Pohjakaan ei pahemmin kulunut metsässä rymytessä.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Katso myös