Nyt voit valmistaa kuivakypsytettyä naudanlihaa kotona jääkaapissa (noin 3 °C) nopeasti ja hygieenisesti. Lava Dry Aging -rullalla saat 3-4 viikon kuluessa normaalista lihasta täydellistä raakakypsytettyä lihaa.
Erityisessä Lava kalvovakuumipussissa on toiselta puolelta vesihöyryn läpäisevä pinta jonka myötä maut tiivistyvät lihaan ainutlaatuisella tavalla. Monimutkaisen biokemiallisen prosessin myötä saadaan aikaan makuelämys, joka on vertaansa vailla. Kaikki hieno lihassyyrakenne on erittäin pehmeää.
HUOM! Soveltuu erinomaisesti kaikkien Lava-vakuumikoneiden kanssa käytettäväksi. Soveltuu käytettäväksi myös muun merkkisellä vakuumikoneella, jos koneessa on riittävän suuri hitsaus- ja imuteho (vastaava kuin Lava:n koneissa). Mahdollisuus säätää hitsausaikaa sekä sauman tekemiseen manuaalisesti voivat olla myös tarpeellisia ominaisuuksia näiden pussien käyttämiseen.
Yksityiskohtaiset käyttöohjeet mukana! Käyttöohjeet ovat tehty Lava:n koneille, joten otathan huomioon oman koneesi ominaisuudet, jos käytät pusseja jollain muun merkkisellä koneella.
Jos laitat lihan kypsytyksen jälkeen sous vide:en, vaihda se normaaliin vakuumipussiin. Dry Aging -pussit eivät ole tarkoitettu sous vide -käyttöön.
Myyntierä
300 mm * 3 metriä
Rullasta voi valmistaa haluamansa kokoisia kuivakypsytyspusseja. Pakkauksessa mukana 10 kappaletta imukanavaliuskia.
Kierrätäthän vakuumipussit muovina tai energiajätteenä!