Lajit‪» Metsästys‪» Kuulosuojaimet‪» Kuppisuojaimet‪» Aktiiviset‪»

3M Peltor SportTac kuulosuojaimet Hunter

3M Peltor SportTac kuulosuojaimet Hunter

3M Peltor SportTac kuulosuojaimet Hunter

Hinta
Captcha$ + toimituskulut
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
kpl


Tulossa lisää arviolta 1.9.2022
Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl
Saatavuus
Arviolta 30 - 60 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Kehitetty erityisesti metsästäjille ja urheiluampujille.

Peltor SportTac on älykäs aktiivinen tai ns. kuuleva kuulosuojain. Aktiivikuulosuojain on tasaisesti säätyvä kuuleva kuulonsuojain -toiminto takaa miellyttävän äänentoiston ja vähentää häiriöitä. Digitaalinen audiopiiri poistaa äänen äkilliset katkeilut, mikä on tyypillistä monille muille kuulonsuojaimille. Äänen äkillinen katkeaminen tuntuu epämiellyttävältä ja häiritsevältä.

Peltor SportTacin uusi valonnopea elektroniikka suojaa kuuloa voimakkailta impulssiääniltä. Järjestelmä reagoi niin pehmeästi, että et kuule, milloin suojain aktivoituu.

Peltorin muiden kuulevien kuulonsuojainten tapaan myös SportTac vahvistaa kuuloasi, joten kuulet itse asiassa paremmin kuin ilman suojainta. Ja radiopuhelimesi voit luonnollisesti kytkeä suoraan suojaimeen. Näin yhteytesi ovat aina kunnossa.

Peltor SportTac eroaa selvästi muista vastaavista tuotteista. Loivan vaimennuskäyrän ansiosta SportTacin kuuleva kuulonsuojain -toiminto vaimentaa voimakkaat impulssiäänet huomattavasti miellyttävämmin.

Uuden Peltor SportTacin älykkyys ei rajoitu kuulon terävöittämiseen ja haitallisen melun poistamiseen. Sen käyttö on erittäin miellyttävää myös pitkillä metsästysreissuilla.

Uutta suojainta suunniteltaessa kiinnitettiin erityistä huomiota siihen, että suojainta olisi miellyttävä käyttää aamusta iltaan. Erinomainen käyttömukavuus on saatu aikaan suurilla vaimennustyynyillä ja korvan muotoa myötäilevillä kaiuttimilla.

Uusi digitaalinen teknologia varmistaa myös erittäin luonnollisen äänentoiston ja hyvän suuntatuntuman. Erinomaisten käyttöominaisuuksien ansiosta käyttäjä unohtaa helposti pitävänsä kuulonsuojaimia – mikä on juuri se ominaisuus, joka hyvällä kuulonsuojaimella tuleekin olla.

Ominaisuudet:
 • Suunniteltu erityisesti metsästäjille ja ampujille.
 • Pehmeästi toimiva aktiivinen kuuleva kuulonsuojain, joka estää äänen äkillisen katkeamisen.
 • Voidaan liittää metsästysradioon.
 • Automaattinen virrankatkaisu.
 • Kokoontaitettava.
Tekniset tiedot:
 • Likaa hylkivästä materiaalista valmistettu päälakisanka
 • Vaihdettavat kuoret (mukana vihreiden kuorien lisäksi oranssit vaihtokuoret)
 • Virtakytkin ja äänenvoimakkuudensäätö
 • Viiste aseen perälle
 • Tasaisen puristuksen pitkässäkin käytössä varmistava terässanka päälakipannassa
 • J22-audiotulo radiopuhelimelle ja koiratutkalle
 • Kokoontaitettuna tehokas tilan säästäjä.
 • Toiminta-aika: 600 tuntia.
 • Paristotyyppi: AAA (2x1.5V) (mukana)
 • Surroundmikrofonit eivät mykisty vaikka kuuntelee musiikkia 3,5mm liittimen kautta. (3,5mm lliitin erillinen lisävaruste)

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 215 x 120 x 105 mm.

Paino
0.318 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.48 kg)


Takuu
12 kk


Kommentit
Harri V. 26.7.2022
Yleisarvosana
Erittäin hyvät
Anonyymi 24.5.2022
Yleisarvosana
Käytän näitä Peltoreita enimmäkseen ampumaradalla ja ne ovat todella mukavat (eivät häiritse katselua ja ampumista). Ei myöskään paina liikaa korvia tai päätä. Voin käyttää niitä koko päivän alueella ilman epämukavuutta. Ne toimivat yhtä hyvin tai paremmin kuin mitkään aiemmin käyttämäni passiiviset kuulosuojaimet. Sopii myös minulla olevan taktisen kypärän alle.
Anonyymi 18.5.2022
Yleisarvosana
ihan ok.. ei ihan niin hyvät kui 250€ suojaimet mutta erittäin toimivat.
Anonyymi 13.5.2022
Yleisarvosana
Äänenlaatu riittävä, mukavat päässä eivätkä tunnu syövän pattereita turhan paljoa.
Otso I. 12.5.2022
Yleisarvosana
Toimivat erinomaisesti ammunnassa.
Jukka V. 27.4.2022
Yleisarvosana
Hyvän tuntuiset aktiivisuojaimet.
Jukka V. 13.4.2022
Yleisarvosana
Tuli käytettyä haulikkoammunnassa ulkona noin reilu 3 tunnin ajan yhtäjaksoisesti ja olivat todella mukavat päässä. Äänenlaatu ei pärjää sordinille, mutta oli mielestäni riittävän hyvä. Ovat mielestäni mukavemmat päässä tällaiselle iso päiselle kuin esim Sordinit, menivät vielä pipon kanssa hyvin korville. Äänentasoa sai säädettyä hyvin, tuulisella säällä pystyin kuulemaan toisten puheen selkeästi kauempaakin (n. 10-15m), en huomannut kauheasti mitään ylimääräistä kohinaa liikkuessa, tietenkin herkkyyttä lisättäessä pienet elektroniset sivuäänet lisääntyivät, mitkä eivät itseäni kyllä haitanneet. Patterit oli helppo asettaa, vaihdettavien kuorien takaisin laittoa piti hetki miettiä mutta kun sen oppi niin oli se helppoa jatkossakin. Kestävyydestä en voi sanoa näin lyhyen käytön jälkeen. Lyhyesti, hyvää vastinetta rahalle ja mukavat päässä. Ei tarjoa parasta äänenlaatua mutta mielestäni parasta äänenlaatua tähän hintaaluokkaan jonka vuoksi 5 tähteä.
Henrik H. 30.3.2022
Yleisarvosana
Erittäin hyvät aktiivit. Suurentavat mukavasti ympäristön ääniä olematta kuitenkaan häiritsevä. Istuvat napakasti mutta pehmeitten pehmusteitten takia eivät paina useankaan tunnin käytön jälkeen.
Jorma P. 29.3.2022
Yleisarvosana
Mielestäni nämä Peltorin kuulokkeiden laatu on heikentynyt. Minulla on kolmannet menossa, kun mikrofoni on mennyt rikki. Toinen ongelma on suojakansien tiiviyden puute. Kostealla ja sateisella kelillä kuulosuojaimen mikrofonit lakkasivat toimimasta kosteuden takia. Tämä tuote on ollut kova pettymys. Hinta-laatusuhde ei ole oikealla tasolla.
Timo H. 24.3.2022
Yleisarvosana
Mainiot suojaimet ja mahtuvat hyvin SA kypärän alle. Nämä päässä usein unohtuu, että edes käyttää kuulosuojausta, sillä puhe ja muut äänet kuuluvat todella hyvin ja vaimentaa laukaukset juuri sopivasti. Huipputuote!
Näytä kaikki (88) Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

3M Peltor Hygieniasarja SportTac
 
3M Peltor Hygieniasarja SportTac
Captcha$
(5)
Heti saatavilla
ESS Crossbow One
ESS Crossbow One
Captcha$
(11)
Heti saatavilla