Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Kumisaappaat‪» Talvisaappaat‪»

Suomen Kumitehdas Rokka

Suomen Kumitehdas Rokka

Suomen Kumitehdas Rokka

Kampanjahinta
135,20 + toimituskulut
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 169,00 €
Sis. alv 24 %


Määrä
pari



Koko
(valitse)




Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Arviolta 14 - 30 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hieman epävarma.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus
Äärimmäisten olosuhteiden saapas. Suomen armeijan sotilaat oppivat talvisodan ääritilanteissa suojautumisen pakkasta, talvea ja vihollista vastaan. Kyseisen kalmantalven pakkaslukemat olivat ennätyksellisen kylmät ja jäätävät. Näistä olosuhteista syntyi Rokka -saapas.

Suomalaiset jermut ymmärsivät olennaisia asioita jaloista, saappaista ja pakkasesta. Jos jalat halutaan pitää lämpiminä ja kuivina, on saappaan ulkomateriaalin oltava suojaava. Samoin sisämateriaalien on oltava hengittäviä ja kosteutta sitovia, ja lisäksi maan ja jalan välisen eristyksen tulee olla paksu ja hyvin eristävä. Nämä ominaisuudet löytyvät tinkimättöminä Rokka -saappaasta.

Yksi elämään jäänyt legenda, alikersantti Rokka, antoi väkevän asenteensa lisäksi myös nimensä tälle kumijalkineelle. Syntyi Suomen armeijan pakkassaapas, Rokka, jota on sittemmin kehitetty entistä paremmaksi jo yli 60 vuoden ajan.

Saappaassa on hiihtorandi.

HUOM! Tämä on viimeinen valmistuserä tätä saapasta, koska Suomen kumitehdas lopettaa saappaiden valmistuksen. Eli nyt on viimeinen mahdollisuus hankkia tämä valioluokan saapas.

Klassikkosaapas. Parempaa tuskin on.


Paino
3,4 kg
(myyntipakkauksen kanssa 3,6 kg)


Takuu
12 kk


Valmistusmaa
Suomi


Kommentit
Nimimerkki sisu72 23.11.2012
olis nyt tullu aika uusia kumisaappaat mut nehän on lopettanu salaa niiden teon ja ulkolaiset ei kiinnosta,täytyy siirtyä nahkasaappaisiin,on kai sieviläinen uretaani saapas viel kotimainen.?olivat suomen kumitehtaan kengät tosi mieluisat.
Nimimerkki ärtynyt asiakas 13.2.2011
Vaadin valmistuksen uudelleen käynnistämistä boikotti uhalla, poltan vaikka reinoni Oulun keskustassa mikäli vaateeseen ei suostuta!!! Hankin isäni 60-vuotis lahjaksi kyseiset saappaat, olin kuolannut niitä itselleni jo edellistalvesa lähtien ja ajattelin että vielä voin odottaa seuraavaan talveen. Ei ole köyhällä varaa kovin monia pareja ostella! Ja nyt nuo hyväkkäät ovat lopettaneet valmistuksen eikä edes hätäostokselle löydy oikeaa kokonumeroa!
Nimimerkki ukko 27.11.2010
kunnon huopavuori kumpparit harmi,että valmistus loppuu. eihän se ihme ole ssilla eihän suomalainen ymmärrä laadunpäälle mitään.
Nimimerkki T 19.10.2008
Parasta talvivaelluksille, oli sitten vesisohjoa, pikkupuron kahlaus tai pakkasta, huopavuorikumppariin luotan.
Nimimerkki Kalamies 28.9.2008
Nyt loppui varpaiden minulla palelu kumisaappaissa. Hyvä saapas! Ostin numeroa suuremman kuin yleensä, ja pienempi ei olisi ollutkaan riittävä. Mikäli vuorin ottaa irti, sen asettaminen takaisin paikalleen vaatii hivuttamista ja aikaa,jotta sen saa suoraksi ilman makkaroita. Mutta eihän sitä normaalioloissa pois tarvitse ottaa. Saapasta jalkaan laitettaessa, vuori on paikallaan ollessaan tukeva, eikä pyri menemään ryppyyn kovin herkästi.
Nimimerkki Pilkkijä 17.1.2008
Kunnon saapas. Yllättävän hyvä kävellä vaikkakin raskas kenkä. Kannattaa ottaa reilu koko 1-2nroa. suurempi. Itsellä jalka 42 ostin 44 koon, ja on oikein hyvä kun on villasukka. Suosittelen.
Nimimerkki Kanki 7.2.2007
Erinomainen saapas. Lämmin ja tanakka.
Lisää kommentti

Mielipiteet
122 41

Tuotemerkki


Blogi

Kumisaappaiden hoito ja huolto-ohjeet

Kumisaappaiden asianmukainen hoito voi pidentää niiden käyttöikää ja ainakin pitää ne paremmassa kunnossa.Alta löydät kokonaiset 9 erinomaista vinkkiä kumppareiden hoitoon:1. Puhdista kumisaappaat säännöllisestiPyyhi kumisaappaat säännöllisesti puhtaalla ja kostealla liinalla poi...


Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...