Lajit‪» Ulkoilu‪» Kuljetuskärryt‪» Tavaroille‪»

BOB YAK-tavarakärry + BOB-varustekassi

BOB YAK-tavarakärry + BOB-varustekassi

BOB YAK-tavarakärry + BOB-varustekassi
BOB YAK-tavarakärry + BOB-varustekassi
BOB YAK-tavarakärry + BOB-varustekassi
BOB YAK-tavarakärry + BOB-varustekassi
BOB YAK-tavarakärry + BOB-varustekassi

Hinta


Määrä
kpl


Väri
Musta


Muu ominaisuus
28" renkaaseen, sopii pienemmillekin


Väri: Musta
Muu ominaisuus: 28" renkaaseen, sopii pienemmillekin

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kplValitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Arviolta 15.08.2022. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Huippulaatuinen ketterä tavarakärry kovaan käyttöön. YAK oli maailman ensimmäinen yksipyöräinen polkupyörätavarakärry ja se on yhä säilynyt tavarakärryjen esikuvana. Kärryn mukana toimitetaan kärryihin napakasti istuva säänkestävä iso 94 litran tavarakassi.

- Kantavuus 30 kg
- Kokonaismitta 62 x 40 cm
- Renkaan koko 16"
- Turvalippu mukana
- Mukana pikalukituksella varustettu akseli polkupyörän takapyörään (koko 126 - 140 mm). Jos tuo ei ole oikean kokoinen, on mahdollisuus hankkia lisävarusteena 145 mm ja 160 mm pikalukitusakselit

 

Yak 28" soveltuu myös 29" maastopyöriin.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 400 x 400 x 1000 mm.

Paino
6.5 kg (myyntipakkauksen kanssa 7.00 kg)


Valmistusmaa
Taiwan


Kommentit
Kari-Pekka A. 14.8.2021
Yleisarvosana
Tällä hetkellä ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa . Ainoastaan kiinnitys alussa pyörään on minun mielestä isotöinen, mutta sen jälkeen erittäin hyvä systeemi
Heikki H. 20.3.2021
Yleisarvosana
Hyvä ketterä kärry Nerokas kiinnitys taka-akseliin
Turkka V. 21.7.2020
Yleisarvosana
Kärry kulki cyclocrossarin perässä Suomen halki Nordkappiin ja osan matkaa takaisinkin. Kokonaiskuorma kärryn paino mukaan lukien 30 +-5 kg ruuan ja veden määrästä riippuen. Lisääkin olisi mahtunut. Taajamassa ei nautittavin vedettävä, sillä kärry tottakai vikuroi ja pomppii kanttareilla ja asfalttisaumoilla. Maantien laidassa se sitten tuleekin vanavedessä kuin juna, eikä painoa oikein edes huomaa. Yksirenkaisena ehdottoman hyvä, sillä kärry ei tipu tienpientareelta ja kulkee siitä mistä fillarikin kaatumatta kurveissa. Ibex-mallista löytyvää jousitusta ei kaivannut kuin aivan muutamilla nimismiehen kiharoilla. Kassi pitää veden varmasti ulkopuolella, mutta toisaalta on vain iso ja tilava kassi. Sisään kaipailisi osastoja, vaikka sellaiset toki saakin auttavasti tehtyä vaikkapa eri värisistä kuivapusseista. Purku ja pakkaaminen on aavistuksen aikaa vievää kun koko kassi täytyy aina järjestellä uudestaan. Kassi hankasi kuukauden reissulla kärrystä häkin sisäpuolelta paljon maalia irti tiepölyn ja vesisateiden yhteisvaikutuksen ansiosta. Jos sen haluaa välttää, on runko syytä suojateipata. Suosittelen erillistä kuormaverkkoa kassin päälle jolloin päiväpussi ja/tai ruuanlaittovälineet pysyvät helpommin saatavilla pitkin päivää. Kokonaisuudessaan aivan mielettömän hyvä peli. Kätevät sliderit etureunoissa, jolloin kärryn ja pyörän voi parkkeerata linkkuun sliderin varaan. Ainoa miinus maalien lähdöstä. Antaisin 4,5 tähteä, mutta se ei onnistu tässä. Hinta on kova, mutta kärry lunastaa sen. Irrotus & kiinnitys helppoa. Kuormakapasiteettia jopa liikaa jos on hamsteri.
Jukka Y. 21.2.2019
Yleisarvosana
Tilava kärry ja laadukas runko. Ainoa miinus lyhyen käytön jälkeen tulee pyörän haarukasta: pyörä kiinnittyy edestä eikä ylhäältä päin, näin se pääsee liian löysälle jäädessä vierimään pois haarukasta.
Mikko V. 2.1.2019
Yleisarvosana
Kallis, mutta paras tavarakärry, jonka saa maantiepyörään kiinni.
Markus S. 5.12.2017
Yleisarvosana
Kärry on kulkenut mukana monessa reissussa. Roinaa mahtuu mukaan niin paljon kuin jaksaa perässään vetää.
Lisää kommentti

Tuotemerkki