Lajit‪» Metsästys‪» Passipussit‪»

Jerven King Size

Jerven King Size

Jerven King Size
Jerven King Size
Jerven King Size

Hinta
399.00 + toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
kpl


Väri
Jerven King Size Forest
Forest
Jerven King Size Mountain
Mountain


Koko
220x143 cmValitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Myymälä (Helsinki): Metsästys, Varasto


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Tilaa kahdelle, toimii myös yhden henkilön pussitelttana. Tämä on varma valinta sinulle, joka haluat tilaa. Monen matkailijan ykkösvalinta. Ympärivuotiseen käyttöön.

Mitat pussiksi taitettuna: 143x220 cm.

Primaloft lämpövuori: 60 g/m2.

Mukana toimitetaan pelastuslippu, irtohihat ja kompressiopussi.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 160 x 170 x 360 mm.


Paino
1.9 kg(Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


Liitetiedostot
Jervenduken_esite.pdf

Kommentit
Andy Q. vahvistettu ostaja, 16.10.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Toimitus kesti noin 8 päivää Suomesta Saksaan hyväksyttävästi. Tietenkin, kuten kaikki jerven-tuotteet, king-size on huippulaatua ja varusteilla hinta todella lyömätön ja usein jopa 20% alennus, koska sitä ei todellakaan voi olla ostamatta.
Teemu V. vahvistettu ostaja, 8.11.2021
Yleisarvosana
Vaikuttaa parin testauksen jälkeen erinomaiselta. Eikä pelkästään räntäsateessa tai tulipalopakkasissa nukkumiseen vaan myös lämmikkeeksi päiväretkille lasten kanssa.
Cor S. vahvistettu ostaja, 10.9.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Tämä on vuoden paras ostos
Markus B. vahvistettu ostaja, 19.12.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Loistava artikkeli. Mukava, lämmin ja hyvin harkittu. Super nopea toimitus myös
pet...@...fi vahvistettu ostaja, 12.10.2017
Yleisarvosana
Todella Kingsize! Pituutensa puolesta (testattu 195 ja 205cm hepuilla) ok, XXXXL kokoiselle hyvä, mutta hoikemmalle voi olla melkoinen teltta. Passipussina pluskeleillä liiankin lämmin. Stoppaa tuulen ja veden 100%. Työnlaadusta täysi kymppi - ihan virallisen mainoksen mukaan. "Halvassa kopiossa" naapuripassissa väijynyt kaveri ilmoitti vaihtavansa "alkuperäiseen" vedenkestävyys ei ilmeisesti ollut samaa luokkaa.
Nimimerkki Hande 26.4.2015
Hämmästyttävän hyvä tuote. Olen helmikuusta asti testaillut. Toimii leirin lämmikeasuna, makuupussin päällikkeenä, voi nukkua räntäsateessa pussin sisällä makuupussin ja makuualustan kanssa. Vetoketjut vain hieman auki ja aukko taitellaan lähelle kasvoj, jotta saa raitista ilmaa. Räntä ei tule sisään, kun aukko on alaspäin. Kerää toki kosteutta sisäänsä, mutta se jää pintakankaanseen, itse eriste ja sisäpinta säilyvät kohtuullisen kuivina, joten teltoista tuttua kondenssin kastelemaa vaatetta tai makuupussia en ole vielä kohdannut. Parin yön reissuja olen vasta tehnyt. Pidemmillä reissuilla tuote pitää varmasti kuivata välillä sään salliessa. Laavukäytössä tämä sama kondenssin sitoutuminen pintakankaan alle tuo siinä mielessä etua, että katoksen voi virittää matalammaksi ja paremmin tuulelta suojaavaksi. Näin pienikin pinta-ala riittä asialliseen yöpymiseen, yleensähän laavukatokset ovat esim. 320 x 290 cm kokoisia. Lyhyillä parin päivän retkillä kun säätilanne on suunnilleen tiedossa repusta voi nyt jättää pois: Sadevarusteet, lisälämpövaatteet, taukovaatteet. Pidemmillä reissuilla makuupussin ei tarvitse enää olla niin paksu, koska viittaa voi tarvittaessa käyttää lisänä. Kevyestä kesäpussista tuleekin kolmen vuodenajan pussi! Lisäksi jos nukkuu pussissa makuualusta pussin sisällä pärjää myös kevyemmällä alustalla; Eristetty, hopeoitu, vesitiivis kangas tuo leveyttä nukkumiseen, kun ei heti alustan reunan vieressä ole märkä maa ja hieman myös eristää lisää. Periaatteessa kesällä kai voisi jättää alustan ja makuupussin kotiin, pehmeälle mättäälle vaan pussin pötköttämään. Hyönteisiä vastaan olen hankkinut permetriinikyllästetyn hyönteishupun, suojaavan vaatetuksen ja hanskojen tueksi. Tuotehan ei suojaa hyönteisiltä, ja sateettomana kuumana kesäyönä kukaan tuskin haluaa piilotella itikoilta umpinaisen lämpöpussin sisällä.
Lisää kommentti

Tuotemerkki
Jerven
Jerven
11 tuotetta