Lajit » Metsästys » Passipussit »

Jerven King Size


Hinta

Määrä
kpl

Väri
Forest
Forest
Mountain
Mountain


Koko
220x143 cm



Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Sijainti myymälässä Myymälä (Konala): Metsästysosasto


Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus

Tilaa kahdelle, toimii myös yhden henkilön pussitelttana. Tämä on varma valinta sinulle, joka haluat tilaa. Monen matkailijan ykkösvalinta. Ympärivuotiseen käyttöön.


Mitat pussiksi taitettuna: 143x220 cm.

Primaloft lämpövuori: 60 g/m2.


Mukana toimitetaan pelastuslippu, irtohihat ja kompressiopussi.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 160 x 170 x 360 mm.

Paino
1.9 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)

Liitetiedostot
Jervenduken_esite.pdf

Kommentit
pet...@...fi kirjoitti 12.10.2017:
Todella Kingsize! Pituutensa puolesta (testattu 195 ja 205cm hepuilla) ok, XXXXL kokoiselle hyvä, mutta hoikemmalle voi olla melkoinen teltta. Passipussina pluskeleillä liiankin lämmin. Stoppaa tuulen ja veden 100%. Työnlaadusta täysi kymppi - ihan virallisen mainoksen mukaan. "Halvassa kopiossa" naapuripassissa väijynyt kaveri ilmoitti vaihtavansa "alkuperäiseen" vedenkestävyys ei ilmeisesti ollut samaa luokkaa.
Nimimerkki Hande kirjoitti 26.4.2015:
Hämmästyttävän hyvä tuote. Olen helmikuusta asti testaillut. Toimii leirin lämmikeasuna, makuupussin päällikkeenä, voi nukkua räntäsateessa pussin sisällä makuupussin ja makuualustan kanssa. Vetoketjut vain hieman auki ja aukko taitellaan lähelle kasvoj, jotta saa raitista ilmaa. Räntä ei tule sisään, kun aukko on alaspäin. Kerää toki kosteutta sisäänsä, mutta se jää pintakankaanseen, itse eriste ja sisäpinta säilyvät kohtuullisen kuivina, joten teltoista tuttua kondenssin kastelemaa vaatetta tai makuupussia en ole vielä kohdannut. Parin yön reissuja olen vasta tehnyt. Pidemmillä reissuilla tuote pitää varmasti kuivata välillä sään salliessa. Laavukäytössä tämä sama kondenssin sitoutuminen pintakankaan alle tuo siinä mielessä etua, että katoksen voi virittää matalammaksi ja paremmin tuulelta suojaavaksi. Näin pienikin pinta-ala riittä asialliseen yöpymiseen, yleensähän laavukatokset ovat esim. 320 x 290 cm kokoisia. Lyhyillä parin päivän retkillä kun säätilanne on suunnilleen tiedossa repusta voi nyt jättää pois: Sadevarusteet, lisälämpövaatteet, taukovaatteet. Pidemmillä reissuilla makuupussin ei tarvitse enää olla niin paksu, koska viittaa voi tarvittaessa käyttää lisänä. Kevyestä kesäpussista tuleekin kolmen vuodenajan pussi! Lisäksi jos nukkuu pussissa makuualusta pussin sisällä pärjää myös kevyemmällä alustalla; Eristetty, hopeoitu, vesitiivis kangas tuo leveyttä nukkumiseen, kun ei heti alustan reunan vieressä ole märkä maa ja hieman myös eristää lisää. Periaatteessa kesällä kai voisi jättää alustan ja makuupussin kotiin, pehmeälle mättäälle vaan pussin pötköttämään. Hyönteisiä vastaan olen hankkinut permetriinikyllästetyn hyönteishupun, suojaavan vaatetuksen ja hanskojen tueksi. Tuotehan ei suojaa hyönteisiltä, ja sateettomana kuumana kesäyönä kukaan tuskin haluaa piilotella itikoilta umpinaisen lämpöpussin sisällä.
Lisää kommentti

Tuotemerkki