Lajit‪» Koirailu‪» Ruoat ja ravintoöljyt‪»

Non-stop Dogwear White Fish Omega-3

Non-stop Dogwear White Fish Omega-3

Non-stop Dogwear White Fish Omega-3
Non-stop Dogwear White Fish Omega-3
Non-stop Dogwear White Fish Omega-3

Hinta
Captcha$ (31.94 $ / kg, 31.94 $ / l) + toimituskulut


Määrä
kpl


Koko
500ml
Ei saatavilla


Koko: 500ml
Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus

Non-stop White Fish Omega-3 on lisäaineeton puhdas kalaöljy koirille, valkoisista syvänmeren kaloista. Tällä lisällä voi olla positiivinen terveysvaikutus koiran turkkiin, kynsiin, ihoon, tassuihin, niveliin ja elimiin.

Non-stop dogwear White Fish Omega-3 on lisäaineeton puhdas öljy valkoisista syvänmeren kaloista. Käytämme tätä (18/12) öljyä, koska siinä on korkea Omega-3 pitoisuus, erityisesti kahta välttämätöntä rasvahappoa EPA ja DHA. Kalasta saatavan öljyn Omega-3 arvot riippuvat siitä, mitä kala syö koska kala ei itse tuota paljoakaan öljyä. Luonnonvaraiset kalat syövät kaloille luonnollista ruokaa ja tämän vuoksi niistä saadaan öljyä, jossa on korkeat EPA ja DHA pitoisuudet.

Valkoisen kalan öljy ei värjää koiran turkkia, mikä voi tapahtua käytettäessä Omega-3 öljyä, joka on valmistettu punaisesta kalasta. Öljy erotetaan ja testataan Norjassa laadun takaamiseksi ja sen varmistamiseksi, että koira saa tuoretta tuotetta, joka ei ole härskiintynyt. Erotusprosessi suoritetaan tavalla, joka takaa tuoreuden. Tutkimuksessa on kerrottu, että sekä EPA: n että DHA: n korkealla tasolla voi olla positiivinen vaikutus sydämeen *, kun taas korkea DHA-taso antaa positiivisen vaikutuksen näkökykyyn- ja aivoille **. Siksi on hyvä varmistaa, että koira saa säännöllisesti Omega-3: a.

Muut vaikutukset Omega-3: lla voivat olla koirallesi sileämpi turkki, terveempi iho, vahvemmat kynnet, tassut ja nivelet. Se voi myös ehkäistä tulehduksia. Valkoinen kala ei värjää koirien turkkia, toisin kuin punaisesta kalasta saatu Omega-3 voi tehdä. White Fish Omega-3 öljyä on saatavana kahdessa eri kokoisessa pullossa.

Käytännöllisestä pumppupullosta voit helposti antaa oikean määrän öljyä, käyttämättä erillistä mittakippoa. Pullo on läpinäkyvä, mutta UV-suojattu varmistaaksemme, että öljy ei pääse härskiintymään normaalissa valossa.

Eri Omega-3 lähteiden vertailutaulukko*** * EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa Hyödyllinen vaikutus saavutetaan päivittäisellä 250 mg EPA:n ja DHA:n saannilla. ** DHA auttaa ylläpitämään normaalia aivotoimintaa ja näkökykyä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan päivittäisellä 250 mg: n DHA-annoksella. *** Sisältö, johon viitataan, perustuu sisällön ilmoitukseen, jotka on valittu joukosta markkinoilla olevia tuotteita. On mahdollista, että muilla tuotteilla voi olla erilaisia arvoja.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 250 x 50 x 50 mm.

Paino
0.5 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.56 kg)


Tilavuus
500 Millilitraa


Valmistusmaa
Norja


Kommentit
Иван Д. 17.12.2021
Erinomainen koostumus, hyvä hinta, ostan lisää.
Lisää kommentti