Lajit‪» Viranomaistuotteet‪» Kuulosuojaimet‪» Aktiiviset‪»

Sordin Supreme Pro-X Leatherband kuulosuojaimet

Sordin Supreme Pro-X Leatherband kuulosuojaimet

Sordin Supreme Pro-X Leatherband kuulosuojaimet

Kampanjahinta
228,65 + toimituskulut
Alin hinta 30 vrk sisällä 228,65 €
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 269,00 €
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVäri
Sordin Supreme Pro-X Leatherband kuulosuojaimet Black
Black
Tulossa lisää arviolta 10.7.2024
Sordin Supreme Pro-X Leatherband kuulosuojaimet Green
Green +12,75 €
Tulossa lisää arviolta 19.7.2024Lisäksi
Paristot
Energizer Paristo AAA/LR03 Alkaline Power 4-pack
+3,32 €


Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Arviolta 45 - 60 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Matalaprofiilinen aktiivinen kupukuulonsuojain päälakisangalla, AUX-liittimellä ja äänten vahvistustoiminnolla. Korkealuokkainen ja painonappien ansiosta helppokäyttöinen kuuleva tasorajoitteinen malli, joka on ihanteellisin valinta esim. metsästykseen, ammuntaan ja vaativaan ammattikäyttöön. Vesitiiviit mikrofonit molemmilla puolilla tarjoavat suuntaavaan kuulon. Vesitiiviit kaiuttimet ja elektroniikka sisäpuolella takaavat luotettavan toiminnan kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa. Sordin Supreme-sarja on kehitetty parantamaan työympäristöäsi ja myös vapaa-aikaasi, kun oleskelet melussa. Kuulokkeissa on ominaisuus SordinHEAR2, jolla voi valita audiotilan neljästä vaihtoehdosta. 


Green: Musta nahkainen pääpanta ja tummanvihreät kupit.
Black: Musta nahkainen pääpanta ja mustat kupit.


Modernin tasorajoitteisen toiminnan ansiosta kuulet keskustelun, varoitussignaalit, liikkuvien autojen äänet ja muut tärkeät tai turvallisuuteen vaikuttavat asiat selkeästi ja poikkeuksellisen luonnollisina, mutta olet samalla suojattu kuulolle vaarallisen voimakkailta ääniltä. Vahvistaa lisäksi haluttaessa heikkoja ääniä, jonka ansiosta kuulet esim. koiran äänet kauempaa kuin ilman kuulosuojaimia. Kupuihin integroitujen kuulokkeiden ääni on rajoitettu turvalliselle 82dB:n tasolle. Malli sopii litteän profiilin ansiosta käytettäväksi myös sotilaskypärän alla. Kaikki toiminnot suunniteltu käytettäviksi myös käsineet kädessä.

Viisiportainen äänenvoimakkuussäätö tarjoaa ihanteellisen käytön. Automaattinen virrankatkaisu ennakkovaroitusäänellä 4 h jälkeen, mikäli mitään painiketta ei ole painettu: Toiminto säästää paristoja myöhempää tarvetta varten. Paristojen alhaisen varaustilan varoitin ilmoittaa vaihtotarpeesta kun n. 40 h käyttöaikaa on jäljellä.
Audio input AUX-liitin mahdollistaa ulkoisten laitteiden kuten metsästysradion, radiopuhelimen, matkapuhelimen tms. kommunikaatiovälineeden helpon liittämisen. 3,5 mm liittimellä varustettu johto sis. toimitukseen.

Toimii 2xAAA (LR03) paristoilla, sis. toimitukseen. Toiminta-aika n. 600 h (=esim. 7 h /arkipv käyttöä 4 kk ajan). Valaisimessa automaattinen sammutustoiminto. Paino 411 g. Vesi- ja pölytiivis: IP67 (ei vedenalaiseen käyttöön). Kompakti kuljetusasento. Kokoluokitus: M-L. Päälakisangan materiaali: Nahka, ruostumaton jousiteräs, muovi. Pehmuste- ja vaimennusmateriaali: PVC-kalvo, TPU-vaahto. Täyttää CE EN352-1, EN352-4 ja EN352-6 standardien vaatimukset. Maksimielinikä poikkeuksellisen pitkä 10 vuotta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 5 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Varaosat ja lisävarusteet (ostettava erikseen):
  • Sordin Hygiene Kit Supreme vakiomalli: 60089-S
  • Sordin Hygiene Kit Supreme gel: 60092-S


HUOM! EU:n uusi Henkilösuojainasetus on astunut voimaan ja siirtymäaika aiemmasta Henkilösuojaindirektiivistä on päättynyt 21.4.2019. Uudistuksen myötä kaikki kuulosuojaimet ovat siirtyneet Riskiluokka III henkilösuojaimiksi, joka edellyttää, että tuotteen suojausominaisuuksien testaamisen lisäksi arviointilaitos valvoo niiden laatua, ja maksimielinikä ilmoitetaan. Tarkistathan että hankittavissa kuulonsuojaimissa on CE-merkinnän lisäksi myös aina ilmoitetun laitoksen numero, sekä valmistusajankohta ja maksimielinikä selkeästi ilmoitettuina, jotta suojaimet ovat nykyvaatimusten mukaisia! Kaikki Sordin kuulosuojaimet täyttävät Henkilösuojainasetuksen vaatimukset.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 240 x 190 x 105 mm.


Paino
0,334 kg


Valmistusmaa
Ruotsi


Kommentit
William T. vahvistettu ostaja, 13.5.2024
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erinomainen tuote, toimii loistavasti, erittäin nopea toimitus Italiaan (3 päivää), hyvin pakattu ja erityisellä palautuslomakkeella mahdollisten virheiden varalta, ostan tästä kaupasta uudelleen ja suosittelen sitä lämpimästi
Anonyymi vahvistettu ostaja, 28.12.2023
Yleisarvosana
Hyvät aktiivikuulosuojaimet.
Antti S. vahvistettu ostaja, 2.12.2023
Yleisarvosana
Ensimmäinen kappale oli kohisevampi, sain vaihdettua toiseen. Ylipäätään ihan pätevät kuulosuojaimet.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 29.10.2023
Yleisarvosana
Erittäin hyvät ja toimivat kuulokkeet. Paristojen saaminen paikalleen on vähän työlästä, eikä ohjeen mukainen ravistelu ainakaan itsellä toiminut. Lyijykynällä tai vastaavalla ohuella puikoilla kuitenkin sai paikalleen helposti.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.7.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Hyvä laatu.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 25.6.2023
Yleisarvosana
Mielestäni yhdet parhaimmista kuulosuojaimista tässä hintaluokassa. Katoksessa ampuessa vaimentaa 9mm hyvin. Hunting-modessa äänen erottelu todella hyvä.
Jukka V. vahvistettu ostaja, 20.5.2023
Yleisarvosana
Todella hyvät ja sopii ainakin minun päähän täydellisesti

Anonyymi vahvistettu ostaja, 11.4.2023
Yleisarvosana
Erinomaiset suojaimet! Ainoa pieni miinus on patterikotelon käyttö, mutta toisaalta niitä ei kovin usein tarvitse vaihtaa.
pet...@...cz vahvistettu ostaja, 18.11.2022
Yleisarvosana
Muuten passelit mutta taistakohina häiritsevän voimakas
Lauri S. vahvistettu ostaja, 12.4.2022
Yleisarvosana
Paristopesän suoja jämäkän oloinen. Paristojen saaminen laitteen sisään ohjeita noudattaen liki mahdotonta. Kokeiltu kolmilla eri paristoilla, eivätkä mitään vain "tipahda" koloonsa, kuten ohjeet väittävät. Kotiavaimilla saa pariston painettua paikalleen, jonka jälkeen toinen menee perässä. Tiedä sitten, kuinka hankala vaihtaa paristot aikanaan... Istuvuus suojalasien päällä hyvä myös ilman geelipehmusteita. Kuulonsuojaus selvästi heikompi kuin vanhoissa Peltoreissa, mikä oli pienoinen pettymys. Suojaus ei ole sen parempi, vaikka kuulokkeiden vaimeiden äänien voimistus ei olisi tai olisi päällä, eikä voimustuksen tasolla ole vaikutusta asiaan. Optimaalinen käyttötapa lienee korvakäytäviin asennettavat kuulosuojaimet yhdistettynä vaimeiden äänien vahvistukseen. Vaimeiden äänien vahvistus toimii kuitenkin hienosti ja paukkeenkin keskellä kuulokkeet ehtivät reagoimaan riittävän nopeasti, joten keskustelu muiden kanssa onnistuu.
Näytä kaikki (13) Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: