Trek'n Eat-utbudet av menyer utökas med tillägget av "Borsjtj" – en rysk gryta. Medan borsjtj gjord på traditionellt sätt kräver lång tillagningstid vid låg temperatur, tar det inte mer än 10 minuter att tillaga den med de frystorkade ingredienserna från Trek'n Eat. För denna utomhusmeny har ett stort antal färska och näringsrika ingredienser blandats med stor passion, såsom nötkött, morötter, savojkål, rödbetsjuice och rotselleri. Måltiden innehåller varken färgämnen, konserveringsmedel eller tillsatta smakförstärkare och är glutenfri och fettsnål.
Måltider från Trek'n Eat är skapade med frystorkade kvalitetsingredienser och bibehåller därmed de flesta av matens naturliga vitaminer och mineraler. Få smakförstärkare och smakämnen används för att skapa Trek'n Eat-mat; detta gör också grytan lättare att rengöra. Trek'n Eat-mat har ett högre kaloriantal och är förpackade i vattentäta, expeditionsfärdiga behållare.
Frystorkning är en teknisk torkprocess som drar fördel av vattnets unika fysiska egenskaper. I en vakuumkammare omvandlas fruset vatten direkt från ett fast tillstånd till gas (sublimitation). Frystorkade måltider görs genom att omedelbart frysa mat och sedan torka den i en vakuumkammare. På detta sätt smälter inte vattnet i maten; men tas bort som ånga. Allt som krävs för att återställa maten är varmt vatten. Den låga vikten, enkla förberedelsen och bränslebesparingarna har fått bergsklättrare, expeditioner och vandrare att ta till sig frystorkad mat – som snabbt blir en del av alla utomhusaktiviteter. Frystorkad mat används över hela världen av expeditioner, seglingsresor och utomhusaktiviteter.
- Gulten fri
- 744 kcal
- Allergener: ägg, laktos, mjölk
Ravintosisältö / 100g
Kcal: 595
Kolhydrater: 13 g
Fett: 48 g
Protein: 27 g
Innehåller laktos
Vikt
125 g
Ingredienser
40 % helt äggpulver, vegetabiliskt fett, mjölkpulver, 3,5 % lök, bordssalt, tomater, äggulapulver, persilja, äggvitepulver, laktos, naturlig arom