TillgångOmedelbart
LagersituationenLagerplats
Butiken (Helsingfors): Vandring, 11
Omdömen
Produktbeskrivning —
Visa original
Om du aldrig har lagat mat på öppen eld, nu är det väldigt enkelt att prova och till och med lyckas laga mat!
Eldkockens handbok, som säkerligen kommer att bli ett klassiskt verk av lägereldsmatlagning, presenterar olika lägereldar, tillagningsmetoder och de godaste recepten.
Traditionell lägereldsmatlagning är otroligt roligt, fascinerande och spännande, och du bör inte glömma denna färdighet, även om du har campingspisar till hands.
Eric Tornblad och Ida Olsson
192 sidor, mjuka pärmar, 172 mm x 202 mm
ISBN 978-91-88335-97-5
Storleken på den packade produkten eller förpackningen är ca 200 x 40 x 230 mm.
Vikt0,5 kg(Inkluderar vikten av den eventuella försäljningsförpackningen)
KommentarerLägg till en kommentar
Varumärke