Lajit‪» Suppailu‪» SUP-laudat‪» Red Paddle Co Ride 10'6" x 32" paketti‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 6.10.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Loistava tuote ja hyvä hinta. Pumppu on helppokäyttöinen ja lauta sopii täydellisesti itselleni, 5ft 4" aloittelijalle joella tai merellä käytettäväksi. Nopea toimitus Isoon-Britanniaan. Yhdistyneen kuningaskunnan asiakkaat varokaa tuontimaksuja vaativia huijausviestejä.
Anonyymi 10.9.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Upea melalauta todella hyvällä hinnalla ja nopea toimitus ei voisi vaatia enempää. Varusteta käyttäisin varmasti uudestaan
STEPHANIE A. 19.7.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Tilauksen mukainen materiaali, puhelimessa reaktiivinen, joka vahvisti nopean toimituksen ja niin todellakin oli. Suosittelen, hyvä palvelu.
Oskari H. 28.6.2022
Yleisarvosana
Erittäin laadukas sup-lauta tasokkaassa kantolaukussa ja mahtava pumppu. Ainut pieni miinus oli että kaksiosaoisen melan osat eivät heti menneet paikoilleen vaan kiristysruuvia piti hieman säätää. Edellisen 10-6 riden ostin 3 vuotta sitten ja sekin yhä huippukunnossa joten tasokas ja pitkäikäinen tuote.
joh...@...om 27.4.2022
Yleisarvosana
Laadukas ja aal round lauta.
Anonyymi 25.4.2022
Yleisarvosana
Pakkauksesta puuttui valitettavasti tavaraa ( paikkasarja ), ei ole tullut vielä korjausta asiaan.
Anonyymi 7.4.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 6.4.2022
Yleisarvosana
Paras SUP lauta mitä olen omistanut.
Peter R. 27.8.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Erittäin mukava SUP. Monipuolinen ja sopii meille täydellisesti, joka käyttää niitä jokilla, pienemmillä järvillä ja retkillä. Vakaa, tyylikäs ja laadukas. Täytän omani noin 5 minuutissa 18 psi: iin, mikä on nopeaa. Mukana tuleva titaanipumppu on hyvä. Ainoa asia, joka häiritsee minua hieman, on se, että se ei ole suunnanvakaa kuin kiertomatka. Sinun on vaihdettava puolta 3-5 iskun jälkeen meloa käyttäen.
Anita S. 11.8.2021
Yleisarvosana
Olen vasta vähän harjoitellut suplaudalla, mutta se tuntuu erittäin vakaalta ja hyvältä. Odottelen tyyniä kelejä, koska silloin on helpompaa näin alussa. Minulla on tasapainon kanssa ongelmia ja toivon siihen parannusta suppailemalla.
Andy H. 11.8.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Hämmästyttävä palvelu! Sujuvaa ja tehokasta vientiä / tuontia tai Yhdistynyttä kuningaskuntaa. Suosittelen ja käytän uudelleen! Kiitos!
Mari A. 7.8.2021
Yleisarvosana
Todella vakaa ja silti hyvin etenevä SUP-lauta. Varustelu on myös huippuluokkaa, kantokahvoja laudassa on riittävästi, kiristettävät kuminauhat tavaroiden kiinnittämiseen ja kaksisylinterinen pumppu täyttää laudan todella nopeasti. Mela ei ole sitä kevyintä sorttia, vaikka hiilikuitua on käytetty osittain, muut materiaalit tuovat painoa melaan. Mukana tulevilla ohjeilla ei voi mennä mönkään, edes pakkaamisessa. Ensimmäiseksi laudaksi tästä saa todella pitkäikäisen kaverin.
Sanna K. 28.7.2021
Yleisarvosana
Erityispiirteet hyvästä pakkauksesta, käyttöönotto ja takaisin pakkaaminen on nopeaa ja sujuvaa
Anonyymi 28.6.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 10.6.2021
Yleisarvosana
Materiaaleiltaan laadukas ja tukeva SUP-lauta. Tämä on toinen tällainen, jonka olen ostanut. Pumppu on hyvä ja laudan täyttäminen onnistuu riittävän nopeasti (ehkä 2-3 min), jos lautaa joutuu usein tyhjentämään. Kuljetusreppuun on helppo pakata lauta ja muu roina kuljetusta varten.
Anonyymi 21.5.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Todella hyvä laatu, kätevä kuljetus ja helppo pakata. Sillä on alussa melko voimakas tuoksu, mutta se katoaa.
Nimimerkki Harri 17.7.2021
Mikä paine pitäisi olla?
Asiakaspalvelija Eero L. 20.7.2021
Maksimipaine on 25 psi vaikka tuotteessa lukisi 15 psi. Yhteen erään suppeja on päätynyt väärä tieto maksimipaineesta.