Lajit‪» Suppailu‪» SUP-laudat‪» Red Paddle Co 13'2" x 30" Voyager+ paketti‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.8.2022
Yleisarvosana
Paljon melottu kesän aikana. Aikaisemmin kokemusta muista laudoista. Voyager on nautinnollinen ja vakaa lauta matkan taittamiseen. Kantosysteemi on kätevä lisä, voi reissata vaikka julkisissa lauta mukana.
Esa A. vahvistettu ostaja, 2.9.2021
Yleisarvosana
Olin kahden vaihella tämän 13'2"-mallin suhteen. Hiukan etukäteen askarrutti tuo kapeus ja pituus, koska aikaisempi lautani oli kooltaan 10'8"/30". Kuitenkin heti ensimmäisestä suppailukerrasta lähtien oli selvää, että tuli tehtyä oikea valinta. Lauta ei missään nimessä ole liian kapea ja siten kiikkerä, toki se vaatii hieman enemmän kokemusta ja tottumista verrattuna esim. vanhaan lautaani. Kuitenkin seisten olen melonut koko ajan myös vastatuuleen ja aallokkoon. Lauta liukuu todella vaivattomasti ja uuden keulan ansiosta vastatuuleen pienessä aallokossa melonta on vaivantonta. Kaiken kaikkiaan voisi sanoa, että lauta huokuu laatua, toki niinhän sen pitääkin tuohon hintaan, koska eihän se halpa ole. Mela ja pumppu ovat erinomaisia, varsinkin tuo pumppu, 20 psi saa pumpattua aika vaivattomasti. Omat lenkit ovat yleensä 5-10 kilometrin mittaisia järvellä ja tähän tarkoitukseen lauta on erittäin toimiva.
Olli S. vahvistettu ostaja, 31.8.2021
Yleisarvosana
Kattava lautapaketti. Lauta on vakaa, mutta nopeampi kuin 12'6 versio samasta laudasta. Ei kaikkein kevyin tai ketterin lauta, mutta todella suuntavakaa. Erinomainen laukku, vähän raskas mela.
Jaakko H. vahvistettu ostaja, 22.7.2021
Yleisarvosana
Retkisuppailuun erinomainen, suuntavakaa lauta. Ostin ensimmäisen vuoden 2021 kesälle ja erittäinen tyytyväisenä red paddle laudan ja varusteiden tasoon, ostin toisen samanlaisen 2022.