Lajit » Vaellus » Työkalut » Kirveet » Roselli Pitkä retkipiilu teräsuojalla »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Juho S. 14.5.2020:
Yleisarvosana
Hyvä kirves halkomaan mutta leikkaa heikosti. Suhteellisen painava. Hyvä päiväretkille kun painolla ei niin väliä, mutta pidemmillä vaelluksilla jää kotiin. Terän muodon takia kätevä käyttää ottamalla terän vierestä kiinni mikä auttaa jos tarvitaan tarkkuutta.
Ari-Pekka H. 1.10.2019:
Yleisarvosana
Kirves on laadukkaan tuntuinen kädessä ja suoriutuu erinomaisesti puiden halkaisusta. Kevyt kantaa myös mukana. Jos kuitenkin hakee kirvestä joka sopii varsinaiseen puunkaatamiseen, ei tämä ole ykkös valintani. Tekee toki työnsä hyvin tässäkin tarkoituksessa, mutta johtuen terän muodosta, ei ole välttämättä paras mahdollinen niihin hommiin. Perus retkeilijälle täyden kympin kirves silti!
juh...@...fi 3.7.2019:
Yleisarvosana
Reijo R. 6.4.2019:
Yleisarvosana
Käytössä jo viisi vuotta. Suosittelen.
Hannu A. 23.3.2018:
Yleisarvosana
Matti R. 31.12.2017:
Yleisarvosana
Retrofiilistä ja toivuutta. Tekee halot varsin hyvin. Paremmin kuin muovihärpäkkeet.
Jussi K. 17.6.2017:
Yleisarvosana
Paras retkikirves
har...@...om 15.5.2017:
Yleisarvosana
Tyylikäs lahja, osta Fiskars tosikäyttöön.
Sami S. 28.2.2017:
Yleisarvosana
Parhaimpia hankintoja miesmuistiin.
Nimimerkki Turisas 25.5.2019:
Olen käyttänyt jo vuosia vaelluksella, enkä vaihtaisi toiseen. Jos varren läpivienti ulottuisi vielä hieman terän partaa alemmaksi, niin varsi olisi paremmin suojattuna vaurioilta. Hamara voisi myös olla hieman leveämpi, niin louteen kiiloihin osuisi tarkemmin. Kotimaisuus ja perinteet 5/5.
Nimimerkki Jari 8.1.2014:
En tiedä mistä jopa 22 alapeukkua on tullut, mutta Rosellin pitkävartinen retkipiilu on samalla tasolla kuin sen lyhytvartinen pikkuveli. Hankin tämän mallin itselleni juuri sen takia, että varresta saisi paremman otteen. Otan sen aina mukaani lähtiessäni vaelluksille ja polttopuiden tekeminen on ollut hauskaa ja vaivatonta.
Janne L. 4.2.2013:
Voisikos joku asiasta hajulla oleva hieman selventää miksi tämä pitkä retkipiilu teräsuojalla on saanut vain 68% peukutuksista ylöspäin, kun taas lyhytvartinen on saanut 100% peukutuksista ylöspäin?