Lajit » Vaellus » Rinkat, reput, kassit » Reput » Vedenpitävät reput » Ortlieb Messenger Bag »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Heidi S. 05.06.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Laadukas ja hyvin istuva reppu. Kaipaisi oheistuotteeksi mukaan järjestelijäpussukan sisäänsä.

Juuso J. 19.01.2019:
Yleisarvosana

joo...@...om 17.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Työmatkakäytössä toiminut erinomaisesti yli syksyn ja puoliväliin talvea. Vetää helposti 30 litraisen läppärirepun (15"), vaihtovaatteet ja sisäurheiluvälineet. Muutaman pakkasajon jälkeen vyötäröklipsistä murtui pala, mutta yhden puhelinsoiton ja sähköpostin jälkeen uusi klipsi postissa.

tero h. 08.12.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvä

pia...@...om 05.08.2017:
Yleisarvosana

Nimimerkki fillaristi 16.07.2014:
Olen käyttänyt tätä reppua nyt kaksi vuotta ympärivuotisesti yleisreppuna. Se on sietänyt ympärivuotisen työmatkapyöräilyn kelissä kuin kelissä, kuraiset maastolenkit, täyteenpakatut kauppareissut, pakettien kuljetukset ja muun pahoinpitelyn mukisematta. Yhdellä sanalla kuvailtuna pomminkestävä. Ja vedenkestävä. Erittäin vedenkestävä. Vetää myös sisäänsä aivan älyttömän määrän tavaraa, ja jos ei kuitenkaan mahdu kaikki niin jättää vaan rullaamatta repun kiinni niin lisääntyy käytettävä tila entisestään. Ainoana mahdollisena tulevaisuuden murheena on että tarraläpän velcro on viime kuukausina tuntunut rupeavan hieman menettämään jämäkkyyttään, joten saa nähdä kauanko kiinnityssysteemi vielä toimii. Kauniissa yksinkertaisuudessaan suosittelen kuitenkin reppua lämpimästi!