Lajit‪» Metsästys‪» Passipussit‪» Jerven Extreme‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 27.7.2022
Yleisarvosana
Marion J. 26.7.2022
Yleisarvosana
Hieno tuote
Anonyymi 31.5.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 27.4.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 14.4.2022
Yleisarvosana
Hyvä on
Rasmus M. 3.4.2022
Yleisarvosana
Lämmin ja ehdottomasti parasta mitä rahalla saa.
Anonyymi 24.3.2022
Yleisarvosana
Super laatu
Anonyymi 18.3.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 9.2.2022
Yleisarvosana
Yhteensopiva tuote. Super toimitusaika huippureaaliaikaisilla tiedoilla
Anonyymi 4.2.2022
Yleisarvosana
Erittäin tyytyväinen :)
Emilio H. 24.12.2021
Yleisarvosana
Extreme toimii hyvin, laadukas ja erittäin lämmin. Minulla oli aiemmin Hunter ja minulla on toiminut myös se, että olen pyytänyt äärimmäistä ylimääräistä eristystä. Hunterin kanssa olen käyttänyt sitä riippumatossa, bivouacissa ja makuupussissa 6⁰C:ssa pelkällä lämpöpaidalla ja se toimii erittäin hyvin. Äärimmäisillä toivon, että se toimii samoin, mutta jossain asteessa alle nollan. Myös nyt, kun minulla on 2, ne voidaan yhdistää täydellisesti ja tehdä bivouac ja makuupussi 2 hengelle
Anonyymi 15.12.2021
Yleisarvosana
super hyvä artikkeli, erittäin nopea toimitus. Oli ilo!
Anonyymi 14.12.2021
Yleisarvosana
Erittäin nopea ja luotettava toimitus ja käsittely, kiitos siitä! .-) Tavarat on käsitelty erittäin hyvin ja pitkäaikainen testi on vielä kesken. Tällä hetkellä testattu -5 asteessa kesämakuupussilla, oli mukava ja lämmin. Jerven on rahan arvoinen ja palvelee varmasti tarkoitustaan monien vuosien ajan. terveisiä Odenwaldista
Anonyymi 24.11.2021
Yleisarvosana
Joni L. 7.11.2021
Yleisarvosana
Erittäin lämmin ja naamioituu hyvin suohon vaikka maa onkin jo osittain lumipeitteinen
Anonyymi 13.8.2021
Yleisarvosana
Erinomainen, erittäin tyytyväinen Extreme -versioon. Eristys on vain paljon paksumpi kuin alkuperäinen Thermo -versio. pieni painonnousu kaiken kaikkiaan. Vaikka en ole 100% varma, onko kuorimateriaali muuttunut kaikissa malleissa vuoden 2008 jälkeen, viimeinen Jerven -ostokseni, tämän mallin pelastusoranssi materiaali tuntuu vankemmalta kuin vanhat. En ollut liian varma, että haluaisin pelastusversion suuren taitettavan/rullaavan tyynypussin verrattuna muiden kuvioiden putkityyppiseen laukkuun, mutta itse asiassa pidän siitä enemmän; puristuu hyvin kuljetuksen aikana, mutta säilytystä varten neliömäinen muoto toimii erinomaisesti pakkaamattomana. Erinomainen ja nopea palvelu Varustelta tavalliseen tapaan.
Guillaume F. 9.6.2021
Yleisarvosana
Erinomainen tuote, Jerven-laatu par excellence! Se on vankka, ei pelkää, että se repeää, voit olla 100% varma, että se pitää sateen ja tuulen. Ilo käyttää makuupussina ja tietää, että sääolosuhteista riippumatta nukkumme hyvin, kuivina ja lämpiminä! Niin vahva, että voit tehdä siitä riippumaton, ja se on jopa paras piknikhuopa (hieman ylivoimainen, mutta on hienoa, että meillä on tuote, joka voi tehdä kaiken, kesällä ja talvella!). Olen kyllästynyt hauraisiin gore-tex- tai ilmapatjoihin, jotka tyhjentyvät, jotka ovat tuhoutumattomia ja näyttävät olevan valmiita lastenlasteni käyttämään 200 vuodessa ongelmitta ...
steve h. 25.3.2021
Yleisarvosana
Jerven Extreme on loistava osa mitä tahansa ulkosarjaa. Jokainen vaihde, jolla on useita käyttötarkoituksia Coverille, on etu seikkailuihin ulkona. Tämä on tehty hyvin ja rakastan vuoren camo-mallia.
Anonyymi 5.2.2021
Yleisarvosana
erittäin kevyt, käytetty talvella -10 C, erittäin lämmin
Matus K. 24.1.2021
Yleisarvosana
Olen iloinen, että omistan Jervenduk Extremen. Sitä voidaan käyttää useilla eri tavoilla (esim. Tuulilaukku, makuupussi, vahvistuskerros, riippumatto, alusmatto). Jervenduken Extreme on erittäin hyvät eristysominaisuudet, mutta yksi asia todella täytyy pitää mielessä, kun käyttäjä, ja se ei ole kyllin korostaa tuotteen sivuille tai jälleenmyyjille (ehkä niin ilmeinen asia?): Huonompi. Jervenduken Extreme voi korvata makuupussin talvella, mutta se ei todellakaan korvaa makuualustaa. Jos nukut esim. ulkona olevassa riippumatossa ilman paksumpaa ja puristusta kestävää eristystä, kuten klassista makuualustaa miinusasteessa, tunnet kylmän, joka tunkeutuu kehoosi alhaalta, ja sitten heräät myös todella aikaisin, hieman jäähtyneenä. Vinkki on lukea huolellisesti, mitä jerven.com kirjoittaa koko sarjastaan, ja katsella myös joitain YouTube-videoita Jervendukenista. Ota mukaasi makuualusta ja jos ulkona on kylmä, saatat tarvita myös kevyemmän makuupussin. Testaa ensin kotisi lähellä, ennen kuin lähdet kylmälle talviyölle. :) Tässä on neuvoja, jotka tulisi ehkä sisällyttää tuotteeseen ohjekirjana: https://www.jerven.com/the-jerven-bag_1
Gregor R. 16.1.2021
Yleisarvosana
Kuten odotettua, lämmön ja kosteuden eristys on erinomainen. Nuku makuupussissani ISO-matoilla Jerven-Extreme-ulkona (-5 ° C) lattialla, se on miellyttävän lämmin ja kuiva koko yön, ja aamulla Jerven-Extremen ulkopinta on tasaisesti huurre . Tätä kutsutaan eristämiseksi! Materiaalien ja työn laatu on Jervenissä aina täydellinen.
Benjamin D. 14.12.2020
Yleisarvosana
Hyvä hinta korkealaatuiselle!
Lars Inge S. 29.9.2020
Yleisarvosana
Paras laukku koskaan!
Michael R. 23.9.2020
Yleisarvosana
Penna K. 29.12.2019
Yleisarvosana
Erittäin toimivan oloinen varuste. Sopii minimalistiseen talviretkeilyyn teltan korvikkeeksi. Talvimakuupussin ja alustan kanssa luvattoman lämmin yhdistelmä. Vaatteena/kaapuna käytettäessä hieman kömpelön tuntuinen, mutta silti toimiva.
Juha L. 27.6.2019
Yleisarvosana
Loistava moneen käyttöön. 0-asteen untuvapussin päällä nostaa mukavuuslämpötilan ainakin -15 asteeseen itselläni.
Anonyymi 19.1.2019
Yleisarvosana
Mikko R. 2.1.2019
Yleisarvosana
Erik K. 11.12.2018
Yleisarvosana
Erinomainen metsästykseen
Piia J. 3.1.2018
Yleisarvosana
Kyllä tarkenee nyt ukko ärjänteellä! Ja taukopaikalla kätevä laittaa päälle, ettei kylmä pääse yllättämään hiki-liikkumisen jälkeen. Ja taas näppärä laittaa takaisin pussiin, kun matka jatkuu. Kelkkaillessa ei pure viima. Ja lumi ei kastele päällysvaatteita kun suojautuu tämän alle.