Lajit‪» Metsästys‪» Kuulosuojaimet‪» Kuppisuojaimet‪» Aktiiviset‪» Sordin Supreme Pro-X, Neck Band‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Petri Y. 4.8.2022
Yleisarvosana
Toimii kuten pitää, sopii myös hyvin päähineen tms alle.parhaat kokeillut vastaavat ovat muutaman kerran käyttökokemuksella
Anonyymi 7.5.2022
Yleisarvosana
Mukavat päässä sekä pehmeät korville. Todella hyvä äänen laatu ja patterin kesto. Suojaimet sammuvat vain hyvin helposti mikäli niitä liikuttaa. Tämä on ongelma esimerkiksi kypärän kanssa käytettäessä tai muuten metsässä rymytessä. Hyvä hinta-laatusuhde.
Anonyymi 22.4.2022
Yleisarvosana
Taustaäänien vahvistus ja voimakkaiden vaimennus toimivat hyvin. Paristojen asennus ei onnistunut käyttöohjeen mukaisesti vaan vaati 1. pariston painamisen työkalun avulla koloonsa. Aktiivisessa ammunnassa jossa komennot ja ohjeet pitää kuulla mutta laukaukset vaimentua suojain on aivan ehdoton, ja rakenteen vuoksi päähine ei haittaa suojaimen istuvuutta.
Anonyymi 30.3.2022
Yleisarvosana
Juha H. 11.12.2021
Yleisarvosana
Ei voi valittaa. Voimistaa korkeimmalla asetuksella äänet niin hyvin että kun kuulokkeet ottaa parin tunnin jälkeen pois päästä tuntuu ettei kuule enään kunnolla. Istuvat hyvin päähän ja vaimennus on sulava.
Kari H. 24.11.2021
Yleisarvosana
Tämä niskapannalla oleva malli on parempi kuin normaali malli, jossa pään yli menevän pannan pituus on aivan liian lyhyt suomalaisen miehen päähän, jolloin normikuulokkeet, kun ovat päässä, ne eivät tulle tarpeeksi alas, vaan tavallaan nostavat korvia ylöspäin. Näiden normikuulokkeen alle ei mahdu kunnolla mitään päähinettä. Mutta tämä hankkimani niskapannallinen kuuloke antaa paremman sopivuuden ja istuvuuden korville.Itse korvaluulokkeet tuntuvat olevan näissä kaikissa malleissa samanlaiset ja hakaisijaltaan turhan pienet, jotta korva mahtuisi kunnolla niihin.
Anonyymi 16.10.2021
Yleisarvosana
Erittäin epämiellyttävä korvissa! Kuulostaa erittäin hyvältä, syy miksi valitsen Sordinin, koska korvani ovat hyvin herkkiä ...
Anonyymi 29.9.2021
Yleisarvosana
Paras optio toistaiseksi kypäräna kanssa käytettäväksi, sovitin ja tein ostopäätöksen heti.
Anonyymi 15.9.2021
Yleisarvosana
Toimii erinomaisesti ja eikä paina korvia kypärän kanssa.
Anonyymi 6.8.2021
Yleisarvosana
Mitäääh??? Hyvin toimii.
Anonyymi 26.6.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 25.3.2021
Yleisarvosana
loistava aktiivinen kuulonsuojain, sopii täydellisesti kypärän alle, vaikkakin parempi yksinkertaisella hihnajärjestelmällä! Jos kypärässä on mato-osa tai kiristysvyö, joka on kiinnitetty hihnajärjestelmään, koordinaatti toimii vain, jos työnnät matonvarren poikittaista poikittaispintaa YLIMÄÄN / vedät tiukkaa osaa kypärän alapuolelle (saatat tarvita jonkin verran säätöä kypärän sisällä olevat pehmeät tyynyt hieman vapauttamaan tilaa.
Anonyymi 13.2.2021
Yleisarvosana
Hyvä kuulosuojain.
Anonyymi 21.1.2021
Yleisarvosana
Lauri P. 19.12.2020
Yleisarvosana
Kovin pitkää käyttökokemusta ei minulla näistä vielä ole. Hyvin tuntuvat suojaavan kovilta ääniltä ja äänen laatu on varsin hyvä. Kypärän kanssa paksun yläsangan puuttuminen lisää käyttömukavuutta, mutta niskasanka menee helposti päällekkäin kypärän niskakiristyksen kanssa. Haittaako tuo sitten pitkäaikaisessa käytössä... en tiedä.
Ville K. 16.6.2020
Yleisarvosana
Tavan luurit ei sovi hatun kanssa käytettäväksi. Nämä kelpaa siihenkin
Jarkko H. 14.11.2019
Yleisarvosana
Pehmeä ääni, pyyt kuulee huonokorvainenkin hyvin. Niskapannan kanssa voi käyttää stetsoniakin, vaikka istuvuuteen jää vielä vähän parantamisen varaa.
Gunars K. 16.10.2019
Yleisarvosana
Aku S. 14.10.2019
Yleisarvosana
Tosi hyvältä vaikuttaa, saa nähdä kestääkö aikaa.
Teemu S. 19.9.2019
Yleisarvosana
Laatua koko rahalla, hyvä äänentoisto. Niskatuki ehdoton jos pitää lakkia tai pipoa päässä.
Eero A. 25.4.2019
Yleisarvosana
Itse kuulosuojaimia on todella laadukas ja muotoilu ja toiminnallisuus hyvä. Sen sijaan paristojen sijoittaminen koteloonsa on huonosti suunniteltu. Ensimmäisen pariston on tarkoitus pudota alas kotelon pohjalle ja toinen työnnetään sitten sen päälle. 1. paristo ei kuitenkaan mene paikoilleen kuin painamalla ja nyt jää kysymys: miten se saadaan sieltä pois. Sinne kun ei mahdu mikään työkalu saatikka sormet.
Anonyymi 3.7.2018
Yleisarvosana
Nimimerkki Sordinoman 23.8.2019
Toisen pariston saa poistettu varsin helposti: pudota pois näkyvä paristo, läpsäytä kuulosuojain toisen käden kämmenpohjaan ja inertia irrottaa toisen pariston lokerostaan. Ei vaadi yletöntä voimaa eikä työkalua, näitä jo toistakymmentä kertaa vaivatta vaihtaneen kommenttina.