Lajit‪» Metsästys‪» Aselaukut ja asepussit‪» Asepussit‪» Kiväärille‪» Eberlestock Sniper Sled Drag Bag (E2B)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 5.8.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 2.8.2022
Yleisarvosana
Tuote on virheettömästi prosessoitu ja sopii erittäin hyvin tarkoituksiini (aseet). Yleisesti ottaen sanoisin, että se on enemmän pussi puolitoista aseelle. Toisen aseen sisäinen rakenne (kiinnityshihna) ja aseiden erottelu on melko väliaikaista. Mutta tiesin sen etukäteen ja tein tietoisen päätöksen ostaa tämä laukku.
Anonyymi 4.1.2022
Yleisarvosana
kova laukku, kaikki mitä haluat
Anonyymi 15.11.2021
Yleisarvosana
Erittäin laadukas kotelo. Hieman raskasta.
саид с. 14.10.2021
Yleisarvosana
Jörg K. 9.3.2021
Yleisarvosana
Erittäin hyvä laatu verrattuna aikaisemmin ostamiini halvempiin tuotteisiin. En suosittele kahden kiväärin pakkaamista mainostetulla tavalla, mutta yksi plusjalusta sopii täydellisesti yhteen. Jalusta voidaan kiinnittää käyttämällä sisäisiä Molle-hihnoja. Tätä varten ostin pari Ortlieb-olkahihnaa (joissa on liikkuvat kumityynyt). Näin voit pakata suurempia jalustoja, jotka eivät mahdu ulkotaskuihin. Puhumattakaan mitään Molle-kiinnitettyjä ulkotaskkuja vastaan, nämä ovat todella hyödyllisiä, erittäin laadukkaita pusseja. Kaksi asiaa, jotka haluaisin nähdä parantuneen (täysi arvosana -1 tähti): Pehmuste voi olla vahvempi, erityisesti valjaiden puolella. Ja päävetoketjuissa tulisi olla mekaaninen tuki pussin lukitsemiseksi. Tästä huolimatta erittäin suositeltava tuote, jos etsit kohtuullisen kokoista laukkua, joka kykenisi kuljettamaan tarkkuuskiväärin, johon on asennettu erittäin suuri optiikka ja jokin suuri lisävaruste, kuten ammuntajalusta.
Anonyymi 4.1.2021
Yleisarvosana
Erinomaista
stephan c. 29.10.2020
Yleisarvosana
Erinomainen ja vaatimusten mukainen tuote, erittäin nopea toimitus,
Anonyymi 2.6.2020
Yleisarvosana
Erinomainen, ei mitään moitittavaa.
Antti H. 6.8.2017
Yleisarvosana
Anonyymi 24.4.2017
Yleisarvosana