Lajit » Vaellus » Rinkat, reput, kassit » Reput » Juomareput » Salomon Skin Pro 10 Set »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Marjo H. 01.02.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Ollut vielä vähäisellä käytöllä. Mutta toiminnut pitkillä hiihto matkoilla hyvin juomareppuna.

Päivi K. 24.08.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Just passeli polkujuoksuun vajaalle 60km:lle.

Lasse S. 13.07.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tätä reppua on mukana kannella mukana maastojuoksu kilpailuissa. Reppuun mahtuu kivasti kaikki pakolliset varusteet ja vähän lisääkin. Rakko on riittävän suuri ja lisäksi voi ottaa lötköpulloja vielä etutaskuihin.

Santtu S. 22.06.2019:
Yleisarvosana

Janne T. 28.03.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvin istuu selkään eikä heilu. Sivutaskut on tarpeelliset ja muutenkin hyödyllisiä ominaisuuksia.

Anssi R. 24.08.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Reppu on hyvin istuva ja saa sopivan tiiviisti selkää vasten. Olen lähdössä 24h rogain - kisaan ja sitten selviää miten se toimii pidemmässä reissussa.

Jaana V. 11.11.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Kevyt ja tilava. Erittäin hyvät säätöominaisuudet repun tilavuuden pienentämiseksi silloin, kun tilaa ei tarvita niin paljon. Pysyy tiiviisti selässä juostessa.

noo...@...om 10.10.2017:
Yleisarvosana

Juha Y. 05.08.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Erinomaisesti selkään istuva juoksureppu, jonka kanssa on nyt juostu Karhunkierroksen lyhyt matka ja muutama polkupuolikas. Selkäpuolella vetoketjuin suljettavissa oleva repputila antaa huolettomuutta pakkaamiseen. Lantiovyön taskujen kanssa sen sijaan pitää olla hiukan varovaisempi, koska ainoastaan toisella puolen lantiovyön tasku on vetoketjulla suljettavissa. 10L reppuun mahtuu hyvin pieni kuivasäkki puhelimelle ja muille pakollisille varusteille, kuoritakille ja kisaeväille. Olkainten välissä olevia kahta rintaremmiä voi käyttää hyvin juoksutapahtumien numerolappujen kiinnittämiseen, niin ei tarvitse hakaneuloilla tehdä turhia reikiä kuoritakkiin ja/tai juoksupaitaan.