Lajit‪» Metsästys‪» Optiikka‪» Kiikarit‪» Swarovski CL Pocket 8x25 B‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 7.10.2021
Yleisarvosana
Parin vuoden kokemuksella kestäväksi todetut ja luonnossa helposti mukana kuljetettavaksi sopivan pienet kiikarit. Hinta voi tuntua kovalta, mutta ei kai näitä tarvitse koskaan uusia, jos ei hävitä, koska rikkominen ei ainakaan ihan helpolla tunnu onnistuvan. Valontoistoteho ja terävyys ovat ihan toista luokkaa kuin halppiksissa. Harkitsin hankintaa 8x25 ja 10x25 mallien välillä. Päädyin 8x malliin järkeillen, että aallokossa liikkuvassa veneessä niillä saattaisi olla helpompi tähystää, mikä kuitenkin osoittautui 8x:lläkin heti käytännössä mahdottomaksi. Rauhallisesti liikuttaessa merimerkit kyllä löytyvät. Jäi vähän harmittamaan, että en ottanut saman hintaista 10x mallia, koska niillä pääsisi vielä hieman lähemmäksi tähystettävää kohdetta. Liikkuvasta veneestä ja nopeasti liikkuvien kohteiden tähystämiseen tarvitsee 25:ttä laajemman objektiivin, mutta 25:ttä isompia kiikareita en toisaalta jaksaisi raahata luontoreissuilla mukana, joten olen varsin tyytyväinen tähänkin hankintaan.
Elina J. 4.3.2020
Yleisarvosana
Valintaperusteena oli keveys, mutta silti hyvä laatu. Odotukset täyttyivät - todella kevyet kantaa. Kuva on kirkas ja selkeä. Olen todella tyytyväinen. Ainoa, mitä kaipaan, olisivat kumitulpat linssien suojuksiksi.
Kaj P. 13.12.2019
Yleisarvosana
Jätti hyvän ja laadukkaan ensituntuman. Eikä pettänyt sitä käytössä. Ehkä parasta mitä tarjolla? Ostaisin uudestaan.