Lajit‪» Metsästys‪» Optiikka‪» Kiikarit‪» Zeiss Victory Pocket 8x25‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Stephen L. 10.2.2022
Yleisarvosana
Parhaat saatavilla olevat kompaktit kiikarit. Niissä on edelleen kompaktien rajoitukset - näppärämpi silmien sijoitus, vähemmän painoa tärisevien käsien vaimentamiseen, rajoitetut mahdollisuudet heikossa valaistuksessa - mutta ne maksimoivat tämän muodon mahdollisuudet kirkkaalla, terävällä optiikalla ja kunnollisella näkökentällä. Olisi parempi, jos Zeiss toimittaisi heille linssinsuojukset, mutta jälkimarkkinavaihtoehtoja on saatavana.
Anonyymi 25.9.2021
Yleisarvosana
niin selvä
Michal P. 17.9.2021
Yleisarvosana
Upeat kiikarit. Verrattuna Conquest HD: hen ja Victory SF: ään (molemmat 10x42) ja nautin näkymästä näiden taskujen kautta. Vähän hämärää aamunkoitteessa/hämärässä. Erinomainen laatu. Vaikuttaa erittäin hyvin tehdyltä. Nopea toimitus ja toimitus myös Varusteelta. Erittäin suositeltavaa.
Anonyymi 9.7.2021
Yleisarvosana
Erinomainen tuote optisesti. Kumi on tahmeaa, joten se voi alkaa vulkanoida (sulaa), mutta toivottavasti ei ja ainakin on hyvä takuu, jos se kattaa sen? En ole kovin innokas offset-saranaan, mutta luulen, että tottuu siihen. Jopa melko suurilla käsilläni se ulottuu sormenpäillä oikealle kädelleni tarkennusnuppiin. En käytä sitä taitettuna ja normaalisti säilytän sitä Zeiss-pussiin, jonka se tuli melkein avoimessa asennossa, mikä on minun asetukseni. Minulla on pienempi 8x20-kiikari todella taskussa olevalle binille ja minulla on myös pieniä kiikareita. Tämä 8x25 Victory on eräänlainen täysikokoinen oikea näkymä pienessä, kevyessä muodossa päiväkäyttöä varten, mutta se ei todellakaan ole tasku-kiikari, vaikka se mahtuisi suurempaan taskuun. Aluksi silmien sijoittelu tuntui hieman oudolta, mutta nyt ei ollenkaan ongelmaa, enkä käytä silmälaseja. Voin itse käyttää sitä silmäsuppiloilla ylös tai alas riippuen valosta jne. Häikäisynkestävyys näyttää erinomaiselta. Olen tyytyväinen sileään ja varsin tarkkaan keskittymiseen, joka ei vaadi paljon metsästystä, ja käytän yleensä diopterikeskeistä, mutta on hankalaa lähteä keskelle vähän, joten ei ole hienoa toteuttaa tätä näkökohtaa. Luulen, että sain hyvän esimerkin onneksi. Olen palauttanut monen kiikarin, joka ei toiminut aiemmin oikein, mutta tämä on melko erinomainen, joten olen kiitollinen kenelle tahansa tekniikan ammattilaiselle, joka kokosi tämän kiikarin. Hyvää työtä. Kun optiikka on erittäin hyvä ja kiikari toimii hyvin ja tekee vaikutuksen, voin olla vain hyvin onnellinen. Jos vain kaikki kiikarit toimisivat hyvin, mutta ne ovat hankala asia saada oikea ja jos niukkaa, se tulee ärsyttämään jatkuvasti. Onneksi nämä ovat melkein täysin nykimättömiä, mikä jättää vain suotuisan vaikutelman, minkä halusin niin hyvin hintani arvoinen tapauksessani.
James T. 19.5.2021
Yleisarvosana
Erittäin kirkas ja selkeä näkymä niin pienille kiikareille, hyvällä helpotuksella silmälasien käyttäjälle; hyvä ergonomia ja ”tuntuma”; rakentamisen laatu näyttää hyvältä: kahden viikon tasaisen käytön jälkeen olen erittäin tyytyväinen näihin kiikareihin. Myös Varuste-palvelu on erittäin nopeaa ja kohteliasta. Erinomainen ostokokemus.
Anonyymi 29.4.2021
Yleisarvosana
Ensimmäinen kiikari. Luontotarkkailuun. Täydellinen näkymä. Mukava silmälasien kanssa.
Siupan C. 18.2.2021
Yleisarvosana
erittäin hyvä optiikka, mutta silmäsuppilo on hieman lyhyt, kun se on täysin ojennettu, aiheuttaen pimennyksiä, kun sitä painetaan silmiä vasten.
Michael Y. 12.1.2021
Yleisarvosana
Hyvät taskubinot. Mutta tarkempia yksityiskohtia voidaan silti nähdä stabiloiduilla astioilla. Hope Zeiss julkaisee vakiintuneen version tulevaisuudessa.
Katherine C. 17.12.2020
Yleisarvosana
Nämä roskat ovat parhaita mitä olen koskaan käyttänyt. Ne ovat kevyitä, mutta tarjoavat uskomattoman paljon valoa koon mukaan ja sopivat täydellisesti reppumatkoille. Pidän todella yhden saranan suunnittelusta ja sen on helppo säätää vasemmalla kädelläni. Hyvin vähän tai ei lainkaan kromaattista poikkeamaa reunojen ympärillä. Minulla on muutama pieni kahva, mutta mikään ei liity katseluun: mukana toimitettua kaulanauhaa ei voi laittaa päälle avaamatta hihnaa, joka yhdistää kiinnityslangan kaulanauhan runkoon. Toivon myös, että toimitettu kotelo olisi kevyempi ja pienempi, jotta se sopisi pienten binojen ostamiseen. Viimeinkin on hienoa, että Zeiss suunnittelee pienet suojakorkit linsseille, kun niitä ei käytetä. Mikään näistä ei kuitenkaan vaikuta roskakorien toimivuuteen, eikä se varmasti estäisi minua ostamasta niitä. Siksi arvostan edelleen näitä 5/5.
Michael M. 20.5.2020
Yleisarvosana
Laadukas tuote, jota on helppo käsitellä.
Yifei Y. 5.2.2020
Yleisarvosana
Kuva on kristallinkirkas ja kromaattinen poikkeama on vähentynyt hyvin matalalle tasolle