Lajit‪» Ulkoilu‪» Valaisimet‪» Huomiovalot‪» Ruffwear The Beacon Safety Light‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Amaury L. 26.11.2021
Yleisarvosana
Luotettava, näkyvä, vaikuttava akunkesto (20h!). Klebit menettivät edellisen, ostin sellaisen heti takaisin.
Terhi R. 9.11.2021
Yleisarvosana
Tilasin kettuterrierilleni XS kokoisen repun ja siihen valon. Pysyy hyvin menossa mukana juostessakin. Reppuun saa hyvin myös lisävarusteena olevan valon, joka lisää sekä koiran näkyvyyttä että valaisee jos sen kiinnittää selän sijaan eteen. Repussa paljon lokeroita ja valjasosan säädöt toimivat. Superpitkää patikointia emme ole vielä tehneet, joten hihnojen mahdollisesta hankaamisesta en tiedä. Pehmusteet kuitenkin ovat aseteltavissa oikeille kohdilleen. Valoa voisin käyttää huomiovalona itsekin.
Lauri Kylänpää P. 12.8.2021
Yleisarvosana
Valo itsessään on todella hyvä mutta kiinnitysvaihtoehdot todella huono. Kaksi tippunut metsään koirilta vaikka kiinnittänyt ne varmemmalla renkaalla. Muovinen klipsi-kiinnitys onkin melkein vitsi.
Anonyymi 31.1.2021
Yleisarvosana
Erittäin hyvä laatu, mitä odotat. Lähetys sujuvaa ja nopeaa. Ja mikä tuli Filandialta. Erittäin hyvä palvelu.
Edward B. 28.1.2021
Yleisarvosana
Enrico C. 20.11.2020
Yleisarvosana
Upea tuote ja erittäin hyvä asiakaspalvelu
Aino P. 3.3.2020
Yleisarvosana
Kelpo panta. Näkyy tuuheankin karvan seasta, eikä ole hankaavat niittejä tai saumoja.
Salla T. 4.1.2020
Yleisarvosana
Todella kirkas valo, näkyy kauas! Hyvä, että kolme eri valoväriä (punainen valo on erityisesti kaupungissa turhan yleinen ja ei siten erotu). Miinusta heppoisesta luokosta - vaikuttaa siltä, että saattaa helposti aueta, kun koira telmii metsässä.
Timo R. 25.10.2019
Yleisarvosana
Kirkas ja hyvä valikoima eri valoja ja ei sammu itsestään koiran kyydissä. Kiinnikkeet ovat ok, tosin en luottaisi pelkkään klipsiin. Akun kesto ainakin uutena hyvä.
Sami K. 7.11.2018
Yleisarvosana
Kerran ladattu ja näyttää toimivan hyvin. Ei vielä käyty kastelemassa ulkona. Valkoisen väristä valoa ei paletista löytynyt, se oli pieni yllätys. Mutta ei menoa haittaa, kolmella pärjää kyllä.
Nimimerkki Lex 29.2.2020
Todella kirkas, yhdellä latauksella palaa noin 4h. Huono kiinnitysmekanismi. Oli Ruffwearin valjaissa sille suunnitellussa paikassa ja putosi useita kertoja kunnes hävisi kuukauden sisään ostosta.