Lajit» Ulkoilu» Elektroniikka» GPS-laitteet» Ulkoilijoille» Garmin GPSMAP 64sx ja Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Ilari S. 23.3.2021
Yleisarvosana
Hyvä että voi käyttää sormia palelluttamatta (ohuiden) hanskojen kanssa - ei siis kosketusnäyttö. Oletuskartta huono, oston kanssa tuleva mtk-kartta parempi mutta ei riittävä. TOPO Finland v5.0 Pro hyvä, mutta aivan törkeän kallis!!!
Riku H. 21.1.2021
Yleisarvosana
Hyvä GPS-laite vaellus- ja metsästysreissujen turvaksi.
David A. 17.12.2020
Yleisarvosana
Hämmästyttävä GPS hämmästyttävään hintaan. Kiitos Varuste! GPS on osa sarjaa, 64-lukua, jota ihailin vuosia. Mutta toistaiseksi minulla ei ole tekosyitä ostaa sitä, koska luotettava Etrex 30 vastusti äärimmäisiä olosuhteita helposti. Vasta kun se hajosi äärimmäisen syksyllä, planeetat kohdistuvat ja ... Voin ostaa 64: n !!! Ensi silmäyksellä, jos käytät Etrexiä, 64: n valikot näyttävät hyvin tutuilta, mutta pääsyyn ja tietojen esitystapoihin on paljon eroja. Tarkkuus on sama, mutta saavutetaan todella nopeammin. Se on isompi ja painavampi kädessäsi, mutta ei iso. Kun se vastaanottaa enemmän tietojen alkuperää, sen on oltava luotettavampi. Kapeassa laaksossa käytettynä älä menetä tarkkuutta, testattu. Näkyvyys aurinkoisena päivänä on täydellinen, testattu. Testattu myös vesitiivis, ei ongelmaa. Ah! takalevyä käyttävä RAM-pidin ja vyöpidike ovat 100% samat kuin Etrex, uusia ei tarvitse ostaa. Olen todella tyytyväinen siihen.
Jouko T. 15.12.2020
Yleisarvosana
Hyvä, vain näppäinlukko puuttuu
Mika N. 12.12.2020
Yleisarvosana
Hyvä ja laadukas laite. Käyttö onnistuu hanskojen kanssa. Karttojen lataaminen ei ollut aivan niin yksinkertaista kuin odotin.
Jouni M. 1.9.2020
Yleisarvosana
Ollut nyt pari viikkoa aktiivisessa käytössä ja olen todella tyytyväinen.
Tiina V. 11.5.2020
Yleisarvosana
Toimii kuten tarkoitus, mutta käyttöliittymä vaatii vähän harjoittelua. Mukana tuli englanninkielinen käyttöopas, suomeksi vastaava löytyy netistä. Ainakaan omaan tuotteeseeni ei MML:n Suomen maastokarttaa tullut esiasennettuna, kuten tuotekuvauksesta ymmärsin. Kartan voi toki ladata itse ilmaiseksi.
Kari L. 16.3.2020
Yleisarvosana
Täytti odotukseni. Testaillut lähitienoilla ja opetellut käyttämään. Pääsiäisenä oikeaan testiin sellaisessa maastossa jossa kännykkä ei pelaa.