Lajit‪» Suppailu‪» SUP-laudat‪» Jobe SUP Aero Duna 11.6 paketti‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 12.2.2023
Yleisarvosana

Sabina T. vahvistettu ostaja, 21.9.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Nopea ja joustava lauta. Tasainen, vaikka se on kapeampi. Leikkaa hyvin vedessä ja pääset nopeasti vauhtiin. Helppo hallita.

Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.5.2020
Yleisarvosana
Lautapaketista käyttökokemuksia vasta muutamilta kerroilta, joten tähtiluokitus perustuu vielä vasta vähän alkuvaikutelmaan. Tässä vaiheessa olen oikein tyytyväinen ostokseeni. Lauta on pumpattuna erittäin jämäkkä, kantaa hyvin ihmisen ja koiran, vaikka olen toistaiseksi lyhyille retkilleni pumpannut vain 15 psi asti. Mukana tullut käsipumppu on ällistyttävän korkealaatuinen ja täyttö sujuu nopeasti. Minulla on myös 12 V akulla toimiva pumppu, mutta tällä käsipumpullakin pärjäisi näköjään ihan hyvin, mikä on hyvä asia, jos lautaa haluaa kuskata hankalampiin paikkoihin mukana tulleessa laadukkaassa kantorepussa. Yli 15 psi täyttäminen vaatisi lisävoimia, mutta ei liene tarpeellistakaan, jos ei ole tosi painava suppailija. Tyhjänä menee pieneen tilaan, ja lauta tyhjenee nopeasti, kun painaa venttiilin tyhjennysnapin lukkoasentoon. Lauta vaikuttaa hyvin laadukkaalta, ja tämä touring-mallinen lauta pysyy meloessa hyvin suunnassa. Pinta on sopivan pitävä ainakin neopreenitossun alla, ja myös koira pysyy kyydissä hyvin. Kannella olevat kuminauhakiinnikkeet sopivat parhaiten pienten esineiden kuljettamiseen, joten kannattaa ottaa omat kiinnityshihnat tai -kuminauhat isompia retkikamoja varten. Tuossa ehkä olisi parantamisen varaa. Pakettiin kuuluva lasikuitumela vaikuttaa sopivalta perusmelalta, jonka kokoaminen ja pituussäätö on helppoa, mutta luultavasti hankin myöhemmin kevyemmän melan (bambumeloja kehutaan kovasti, mutta varustenetin valikoimassa niitä ei taida olla).

Panu S. vahvistettu ostaja, 15.7.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 12.7.2023
Yleisarvosana
Tämä suppi on kertakaikkiaan unelma.
Taru R. vahvistettu ostaja, 14.6.2023
Yleisarvosana
Laadukas paketti! Oikein jämäkkä lauta ja hyvin suunnitellut yksityiskohdat, jotka parantavat käytettävyyttä. Halpislautoihin verrattuna liukuu todella sulavasti eteenpäin. Ainut miinus on puuttuva käyttöohje, käyttöönottovaiheessa joutui googlailemaan miten mikäkin asia tehdään.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.11.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.9.2022
Yleisarvosana
Loistopeli. Vakaa, kulkee suoraan, hyvät kiinnitysmahdollisuudet tavaroille edessä ja takana. Mela murtui säätöosasta, sain takuuseen uuden.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.7.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.7.2022
Yleisarvosana
Laadukas vekotin vaikuttaa olevan. Pumppaus ottaa noin 15 min. Takuuajan pidennys onnistui maahantuojan sivuilta.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.7.2022
Yleisarvosana
Tommi L. vahvistettu ostaja, 5.7.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.2.2022
Yleisarvosana
Okko V. vahvistettu ostaja, 12.10.2021
Yleisarvosana
Kimmo H. vahvistettu ostaja, 24.8.2021
Yleisarvosana
Laadukas paketti ja voin suositella esim. perheen ainoaksi SUP-laudaksi mökille, kun halutaan kestävää lautaa vuosiksi eteenpäin, ja joka sopii eri tasoisille suppaajille. Lauta kulkee mukavan vakaasti ja kääntyy kuitenkin matkasupiksi oikein mainiosti. Ulkonäkö on parasta a-luokkaa ja häviää ehkä ainoastaan kovalle bambulaudalle! Ensimmäinen käyttökerta tapahtui Årön saarella, jossa tuli myös kannettua lautaa repussa ja käyttökuntoon laittaminen oli suhteellisen vaivatonta kuten myös ilmojen tyhjennys ja supin pakkaaminen reppuun. Ainoa pieni miinus tulee siitä, että melan pidennyskohdasta lähti saman tien pari mutteria kävelemään mutta onneksi tämä ei estä käyttöä.
Mari A. vahvistettu ostaja, 7.8.2021
Yleisarvosana
Todella hyvä lauta, varustelu kuitenkin puottaa tähdet neljään, kun vertaa esim. Red Paddle Co Ride -laudan varusteluun. Tasapainoa piti laudalla hakea pyöreä päisiin nähden hieman enemmän, mutta kyllä se siitä lähti sujumaan. Laudassa on riittävästi tavaroille tilaa sekä kantokykyä, mukaan mahtuu myös koira helposti. Mela on myös kevyt. Pumppu ei ole yhtä hyvä, vain yksi sylinteri verrattuna Red Paddle Co Ride mukana tulevaan, joten laudan täyttämiseen menee aikaa ja voimia. Lisäki mukana tuleva reppu laudan säilyttämiseen voisi olla parempi. Koska reppu käy myös kuivapussina, pitää lauta pujottaa sen sisälle ylhäältä, minkä vuoksi laudan saaminen löysään reppuun on yksin erittäin haastavaa, koska lauta myös painaa jokinkin verran. Jos etsii kantokyvyllistä lautaa, niin silloin tämä on hyvä vaihtoehto.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.7.2021
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 29.6.2021
Yleisarvosana
Hyvä lauta aloittelijallekin.
Marja H. vahvistettu ostaja, 28.9.2020
Yleisarvosana
suuntavakaa, aloittelijankin helppo hallita, mutta kun tuulta alkaa olla yli 4m/s, niin lauta hieman kiipperä, mutta suosittelen kumminkin
Ari R. vahvistettu ostaja, 3.9.2020
Yleisarvosana
Todella hyvä ja vakaa yleislauta suppailijalle, joka haluaa muutakin kuin kellua paikallaan. Sopii myös aloittelijalle.
Nimimerkki Nnn 27.6.2023
Muuten kiva, mutta näissä hajoilee saumat. Oli joku valmistusvirhe viime kesämä, mutta myös siitä laudasta joka saatiin tilalle hajosi. Nyt on taas tulossa tilalle uusi. Kuumenee myös nopasti auringossa kun on niin tumma. Samaan aikaan valkoinen aqua marina kestänyt vaikka minkälaista aurinkoa