Lajit‪» Suppailu‪» SUP-laudat‪» Shark SUP 10'6"/32" All Round SUP paketti‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 17.6.2023
Yleisarvosana
Juuri sellainen kun toivottiin. Vakaa mutta vielä helposti navigoitava. Selkeät ohjeet mukana.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 23.7.2022
Yleisarvosana
Hyvä ja laadukas lauta
Anonyymi vahvistettu ostaja, 12.4.2022
Yleisarvosana
Erinomainen yleissuppilauta. Kestävä ja laadukas yhden kesän käytön perusteella. Ainoa miinus oli lähes heti revennyt kantokassin sauma,joka hoidettiin takuukeissinä nopeasti kuitenkin.
Kim T. vahvistettu ostaja, 8.3.2022
Yleisarvosana
Jäällä kulku vaivalloista ja viima tuntuu ilkeältä 😏 Muuten näyttäis kelpo laudalta, kunhan jäät sulavat niin Hai vesille ja kohti aurinkoa Reppu jämäkkä ja tilava, mela todella kevyt mutta jämäkkä 👍 Varustepaketti täydellinen, kaikki tarvittava löytyy jopa vesitiivistä kännypussia myöten 👍 Laudan maksimi täyttöpaine (2.5 bar) kertoo Laadusta !!! Suosittelen lämpimästi 🤘
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.2.2022
Yleisarvosana
Tukevan ja laadukkaan oloinen paketti. Viides tähti jää puuttumaan, koska veteen laudalla ei ole vielä päästy
Sanna L. vahvistettu ostaja, 23.7.2021
Yleisarvosana
Erittäin vakaa ja hyvin kulkeva lauta. Asennnon vaihteleminen matkatessa helppoa. Tavarat saa hyvin kiinni lautaan ja mukana tuleva vesitiivis kännykkäpussi toimii. Laudan auton katolla kuljettamiseksi olisi hyvä jos laudassa olisi metallilenkit myös vähän taaempana, nyt saa kiinni vain etuosasta.
Mikko R. vahvistettu ostaja, 13.7.2021
Yleisarvosana
Olen ollut erittäin tyytyväinen hankintaan! Lauta on riittävän jäykkä ja erittäin kevyt kulkemaan.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 6.7.2021
Yleisarvosana
Laadukkaan oloinen ja toimiva SUP-lauta. Yllättävän vakaa, jäykkä ja helppo käsitellä. Olemme käyttäneet lähelle rantaa ankkuroituna hyppyalustana lapsille ja muutamalle noin 5km lähiretkelle. Täyttyy mukana toimitettavalla pumpulla helposti ja nopeasti 10psi tuntumaan, loppu 5psi suosituspaineeseen 15psi sitten käykin jo työstä. Hyödyllistä kuntoilua toki sekin. Kuljetusreppu on riittävän tilava mahdollistaen helpon pakkaamisen. Olen tyytyväinen hankintaan.
Sami P. vahvistettu ostaja, 20.1.2021
Yleisarvosana
Erittäin vakaa lauta, sopii hyvin koiran kanssa suppailuun +90kg melojankin kanssa. Mukaan tullut pumppu hyvä, keventää pumppaamista! Ja repulla kätevä kantaa setti. Suosittelut!