Lajit‪» Suppailu‪» SUP-laudat‪» Shark SUP 12'6"/32" Xplor Touring SUP paketti‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 26.7.2022
Yleisarvosana
Laadukas suplauta. Itselle ensimmäinen oma suplauta ja olen todella tyytyväinen. Sopii niin mökkirantaan kuin pidemmille lenkeille. Suuri kantavuus on plussaa. Miinusta setin mukana tulevasta melan säätösysteemistä. Itsellä ajan kanssa säätö antaa periksi ja mela lyhenee itsestään.
Inka J. 13.7.2022
Yleisarvosana
Tähän mennessä kolme kertaa lautaa käytettyäni, olen tosi tyytyväinen ostokseeni. Pumppu toimii hyvin, paketissa mukana ollut kännykkäpussi on tullut tarpeeseen ja ylipäätään suppailuharrastuksen aloittaminen on ollut hauskaa ja helppoa. Ainoastaan evän irroittamisen kanssa oli vähän haasteita alussa, se tuntui olevan tosi kireä, mutta on ilmeisesti parin kerran jälkeen löystynyt sen verran että pahimmat ongelmat ovat jääneet taakse.
Vesa K. 12.7.2022
Yleisarvosana
Erittäin hyvä lautapaketti aloittelijalle sekä pidempään harrastaneelle. Lauta kulkee sulavasti niin tuulisessa meressä kuin tyynessä järvessäkin. Laadukas kantoreppu, jonne saa kaikki tarvikkeet tukevasti. Double action pumpulla saa laudan pumpattua nopeasti täyteen ja lautaa on tullutkin täytettyä/käytettyä jo monia kertoja
Anonyymi 10.6.2021
Yleisarvosana
Pumppaaminen käy työstä, mutta muuten näiden lautojen kanssa on saanut hermo levätä. Tukeva lauta ja kätevä reppu, ollaan käyty tutkimassa lähialueen metsäjärviä eikä se pumppaaminenkaan niin kamalaa ole, kun hiukan tottuu.
Anonyymi 19.5.2021
Yleisarvosana
Laadukas lauta ja koko paketti, myös kantoreppu. Tämä lauta on tilava ja vakaa, ja sopii oikein hyvin koiran kanssa suppailevalle retkeilijälle. Kulkee silti riittävän notkeasti.
Anonyymi 10.5.2021
Yleisarvosana
Laadukas lauta, jossa päivitetty pumppu ja aikaisempaa parempi reppu.
Jarno P. 3.5.2021
Yleisarvosana
Lyhyen testijakson perusteella toimii niin kuin luvataan. Vakaa melottava, pumppu erinomainen. Keulassa saisi olla kantolenkki, olisi näppärä rantautuessa. Yksi tähti pois, sillä melassa oleva kiinnike rikki. Menen ruinaamaan takuuseen, viisi tähteä mikäli mukisematta tulee uusi mela tilalle.