AVOIMET TYÖPAIKAT

Tiiminvetäjä myymäläämme Helsingin Konalaan vastaamaan asiakaskokemuksesta


Oletko kotonasi rennossa myymälätyössä laajan lajikirjon ja asiakkaiden keskellä? Oletko intohimoinen asiakaspalvelija, joka kääntää joka kiven varmistaakseen, että asiakas on tyytyväinen? Osaatko motivoida henkilöstöä palvelemaan myymälämme asiakkaita entistäkin paremmin? Mikäli tunnistit itsesi edellisestä, niin nyt olisi tarjolla loistava tilaisuus. 


Haussa on siis Tiiminvetäjä ja asiakaspalvelun ammattilainen. 

Etsimme kokoaikaista ja vakituista, esimieskokemuksen omaavaa henkilöä myymäläpäällikkömme avuksi vastaamaan myymälätoiminnan sujumisesta ja asiakaskokemuksen toteutumisesta. Työtehtäviin kuuluu myymäläpäällikön tuuraukset, vuorovastaavana toimiminen ja lisäksi esihenkilönä toimiminen noin 10 osa-aikaiselle työntekijälle. Tiiminvetäjä tulee työskentelemään tiiviisti myös vuorovastaavien ja visualistin kanssa. 

Työ myymälässämme on monipuolista ja välillä hyvinkin kiireistä.

Toivomme hakijalta vahvaa kokemusta asiakaspalvelusta ja myymälätyöskentelystä. Hakijalla tulee olla kokemusta esimiestyöskentelystä. ja hänen tulee pystyä työskentelemään itsenäisesti sekä osana tiimiä. Työ pitää sisällään myös muut myyjän tehtävät, ja luonnollisesti asiakkaiden palvelu koko myymälässämme on yksi päätehtävistäsi.

Olethan ahkera, oma-aloitteinen, työskentelet hyvin paineenalaisena ja olet aina valmis palvelemaan asiakkaita hymyssä suin.  Arvostamme edustamiemme lajien harrastustaustaa. Työ tapahtuu myymälässämme pääsääntöisesti myymälän aukioloaikojen puitteissa. 


Lyhyesti Varuste.netistä

Varuste.net on suomalainen ulkoiluharrastusvälineitä myyvä yritys, joka toimii verkossa ja jolla on myymälä Helsingin Konalassa. Yrityksen tarina alkoi vuonna 2004, kun viisi ulkoilulajeja harrastavaa ystävystä perusti ensin pienen erikoisurheiluvälineitä myyvän verkkokaupan ja pian sen jälkeen myymälän. Varuste.netin myymälä ja tuotevalikoima on laaja sisältäen tuotteita mm. sukellukseen ja vesiurheiluun, kiipeilyyn, kalastukseen, metsästykseen, retkeilyyn, hiihtoon ja pyöräilyyn. Yrityksen erikoisuuksiin kuuluu verkkokaupan erittäin laaja tuotevalikoima (jopa n. 50 000 nimikettä).Tuotevalikoimaan valitaan ainoastaan korkealaatuisia ja hyvämaineisia tuotteita. Varuste.netin työyhteisö on rento ja sitä vaalitaan työyhteisössä. Viimeisten vuosien aikana Varuste.net on kasvanut ja kehittynyt nopeasti ja tämä näkyy niin liikevaihdossa, henkilöstömäärässä, yrityksen toiminnoissa kuin laajassa tuotevalikoimassakin. 

Mikäli työpaikka mielenkiintoisessa, hauskassa ja nopeasti kehittyvässä ja kasvavassa yhtiössä kiinnostaa, laita hakemusta tulemaan.

Lähetäthän työhakemuksesi sekä CV:n palkkatoiveineen viimeistään 13.05.2021 osoitteeseen tyohakemukset@varuste.net otsikolla Tiiminvetäjä.  Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

***

***

Yleistä meistä

Myymälä

Toimimme n. 2000 m2 tiloissa Helsingin Konalassa. Haemme joukkoomme edustamiemme lajien erikoisosaajia sekä hyviä tyyppejä, jotka ovat kiinnostuneet kyseisistä lajeista. Meillä voi työskennellä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti, mutta minimivaatimus on yleensä n. 20 tunnin viikkopanos, jolloin henkilöt pysyvät kärryillä, mitä jatkuvasti kehittyvässä yhtiössämme tapahtuu. Myymälämme on auki arkisin 10-20, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 12-18. Myymälähenkilöstön hyviä ominaisuuksia ovat iloluontoisuus, asiakaspalvelualttius, lajiosaaminen ja täsmällisyys.

Varasto

Varasto toimii yhtiömme sydämenä. Kaikki sisääntuleva tavara pumpataan sisään varaston oven kautta ja verkkokaupasta ulosmenevä tavara lähtee samasta ovesta. Varastossa päätoimia on tavaran vastaanotto ja tuotteiden keräys. Työajat ovat kokolailla joustavat, mutta suurin osa varastohenkilökunnastamme tekee töitä virka-aikojen puitteissa. Varastotyöntekijöiltä edellytetään ongelmanratkaisukykyä, tarkkuutta ja kykyä systemaattisen työntekoon.

Toimisto

Toimistotyöt ovat yhtiössämme erittäin monipuolisia. Perustyönä on asiakaspalvelu puhelimessa, sähköpostilla ja sosiaalisessa mediassa. Sen lisäksi toimisto vastaa yhtiön taloushallinnon tukitoimista, verkkokaupan sisällöntuotosta, toimittajakontaktoinnista ja markkinoinnista. Toimiston työajat myötäilevät asiakaspalvelumme aukioloaikoja, jotka ovat tällä hetkellä arkisin klo 9-18. Toimistotyöntekijöiltä edellytämme hyvää kirjallista ja suullista ulosantia, palveluasennetta ja täsmällisyyttä.

Koodaus

Meillä on myös kiva ja rento 6 hlö koodariporukka, johon haetaan uutta työkaveria. Väsäillään Shuriken -verkkokauppa- ja toiminnanohjaussysteemiä, jota käyttelee varusteen lisäksi n. 30 muutakin firmaa. Työaika on kokopäiväinen, mutta myös lyhennetty tai aluksi osa-aikainen on ok. Ollaan Varusteen tiloissa ja toimitaan tytäryhtiön Creaction Finland Oy:n palkkalistoilla. Lue lisää


Muuta

Noudatamme palkkauksessa PAM:n työehtosopimusta. Olemme poikkeuksellisen joustava työnantaja ja meidän TOP-prioriteettina on työntekijöiden viihtyvyys. Työntekijäetuina meillä on mm, Rukalla mökki, johon henkilökunnalla käyttöoikeus, henkilökunnan ostoetu, liikunta- ja kulttuurisetelit, henkilökuntakäyttöön tarkoitetut harrastevälineet kuten SUPit, teltat ja kajakit.

Mikäli työpaikka mielenkiintoisessa, hauskassa ja nopeasti kehittyvässä yhtiössä kiinnostaa, laita ihmeessä hakemusta tulemaan. Olemme yhteydessä, kun seuraava resurssitarve iskee. Työhakemukset voi lähettää osoitteeseen:

tyohakemukset@varuste.net .

Kerro hakemuksessasi millaiset työtehtävät sinua erityisesti kiinnostaisivat ja minkä lajin/lajien erityisasiantuntijuutta sinulta löytyy. Hakemukseen kannattaa liittää: