AVOIMET TYÖPAIKAT

Kerääjä/hyllyttäjä


Oletko aina halunnut täyttää päiväsi erilaisia härpäkkeitä käsittelemällä. Jos tunsit juuri piston sydämessäsi, niin tässä olisi loistava paikka sinulle.

Hakusessa on siis kerääjän / hyllyttäjän pesti.

Työssä käsittelet verkkokaupan asiakastilauksia ja keräilet ne myymälästämme pakkaamoon lähetettäväksi. Lisäksi työhön kuuluu myös myymälätäydennyksen keräily varaston puolella sekä tuotesaldojen kanssa työskentely. Työssä pääsee selvittelemään myös mitä mielenkiintoisempia varaston pölyisten nurkkien aarteita ja tekemään salapoliisityötä, joten jos omaat vainukoiramaisia ominaisuuksia, niin sovit tähän työhön täydellisesti.

Olet etsimämme henkilö jos olet tarkka, tehokas ja pystyt työskenteleämään itsenäisesti sekä tiimissä. Toivomme hakijalta hyvää paineensietokykyä vilskeen keskellä ja itsenäistä otetta työskentelyyn. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä sujuva suomen kielen taito niin suullisena kuin kirjallisena. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä varastonhallinnassa ja järjestelmien kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Tarjolla on monipuolinen työympäristö aamupainotteisissa työvuoroissa, sisältäen yhden lauantain kuukaudessa.

Työpaikka on kokoaikainen ja vakituinen. Palkkaus PAM TES.

Haku päättyy 23.08.2020.

Lähetäthän työhakemuksen ja CV:n meille sähköpostilla osoitteeseen tyohakemukset@varuste.net otsikolla Kerääjä / Hyllyttäjä.

***

Yleistä meistä

Myymälä

Toimimme n. 2000 m2 tiloissa Helsingin Konalassa. Haemme joukkoomme edustamiemme lajien erikoisosaajia sekä hyviä tyyppejä, jotka ovat kiinnostuneet kyseisistä lajeista. Meillä voi työskennellä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti, mutta minimivaatimus on yleensä n. 20 tunnin viikkopanos, jolloin henkilöt pysyvät kärryillä, mitä jatkuvasti kehittyvässä yhtiössämme tapahtuu. Myymälämme on auki arkisin 9-20, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 11-18. Myymälähenkilöstön hyviä ominaisuuksia ovat iloluontoisuus, asiakaspalvelualttius, lajiosaaminen ja täsmällisyys.

Varasto

Varasto toimii yhtiömme sydämenä. Kaikki sisääntuleva tavara pumpataan sisään varaston oven kautta ja verkkokaupasta ulosmenevä tavara lähtee samasta ovesta. Varastossa päätoimia on tavaran vastaanotto ja tuotteiden keräys. Työajat ovat kokolailla joustavat, mutta suurin osa varastohenkilökunnastamme tekee töitä virka-aikojen puitteissa. Varastotyöntekijöiltä edellytetään ongelmanratkaisukykyä, tarkkuutta ja kykyä systemaattisen työntekoon.

Toimisto

Toimistotyöt ovat yhtiössämme erittäin monipuolisia. Perustyönä on asiakaspalvelu puhelimessa, sähköpostilla ja sosiaalisessa mediassa. Sen lisäksi toimisto vastaa yhtiön taloushallinnon tukitoimista, verkkokaupan sisällöntuotosta, toimittajakontaktoinnista ja markkinoinnista. Toimiston työajat myötäilevät asiakaspalvelumme aukioloaikoja, jotka ovat tällä hetkellä arkisin klo 9-18. Toimistotyöntekijöiltä edellytämme hyvää kirjallista ja suullista ulosantia, palveluasennetta ja täsmällisyyttä.

Koodaus

Meillä on myös kiva ja rento 6 hlö koodariporukka, johon haetaan uutta työkaveria. Väsäillään Shuriken -verkkokauppa- ja toiminnanohjaussysteemiä, jota käyttelee varusteen lisäksi n. 30 muutakin firmaa. Työaika on kokopäiväinen, mutta myös lyhennetty tai aluksi osa-aikainen on ok. Ollaan Varusteen tiloissa ja toimitaan tytäryhtiön Creaction Finland Oy:n palkkalistoilla. Lue lisää


Muuta

Noudatamme palkkauksessa PAM:n työehtosopimusta. Olemme poikkeuksellisen joustava työnantaja ja meidän TOP-prioriteettina on työntekijöiden viihtyvyys. Työntekijäetuina meillä on mm. tuotteidemme tukkuhinnoitellut hankinnat, liikuntasetelit, hierojapalvelu, henkilökuntakäyttöön tarkoitetut harrastevälineet kuten SUPit, teltat ja kajakit.

Mikäli työpaikka mielenkiintoisessa, hauskassa ja nopeasti kehittyvässä yhtiössä kiinnostaa, laita ihmeessä hakemusta tulemaan. Olemme yhteydessä, kun seuraava resurssitarve iskee. Työhakemukset voi lähettää osoitteeseen:

tyohakemukset@varuste.net.

Kerro hakemuksessasi millaiset työtehtävät sinua erityisesti kiinnostaisivat ja minkä lajin/lajien erityisasiantuntijuutta sinulta löytyy. Hakemukseen kannattaa liittää: