AVOIMET TYÖPAIKAT

Taloushallinnon ammattilainen

Haemme osaavaa ja kokenutta taloushallinnon ammattilaista nopeasti kehittyvään, rentoon ja iloiseen toimistoomme Helsingin Konalaan.

Työtehtäväsi koostuvat Netvisor taloushallintaohjelmiston käytöstä, kirjanpidosta, ostoreskontrasta ja muista vaihtelevista taloushallinnon ja toimiston tehtävistä.

Työ on hyvin itsenäistä ja vastuullista, joten toivomme oma-aloitteista ja vastuuntuntoista asennetta työhön. Olethan myös tarkka ja täsmällinen. Vaikka työ on itsenäistä, omaat silti hyvät tiimityöskentelytaidot ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarvitset työssäsi hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi kykenet omaksumaan uusia järjestelmiä nopeasti.

Odotamme sinulta aikaisempaa, useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Ehdoton vaatimus tehtävään on Netvisor taloushallintaohjelmiston käyttökokemus ja kirjanpidon tehtävät. Toivomme tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta.

Lähetäthän työhakemuksesi sekä CV:n viimeistään 28.2.2020 osoitteeseen tyohakemukset@varuste.net otsikolla Taloushallinnon ammattilainen.

****

Asiakaspalvelija toimistoomme

Varuste.net, kuinka voin auttaa?

Jos osaat vastata tähän, ja mahdollisesti muihin kiperiin kysymyksiin mahdollisimman näppärästi, saatat hyvinkin olla hakemamme henkilö.

Tarjoamme vakituista työtä rempseässä ja asiantuntevassa asiakaspalvelutiimissämme toimistossamme Helsingin Konalassa. Työ on kokopäiväistä ja -aikaista. Työtehtäviisi kuuluvat puhelin- ja sähköpostiasiakaspalvelu ja muut toimiston avustavat tehtävät. Koska tarvitsemme apua nyt heti, niin duunihommat alkavat mahdollisimman pian, sopivan hakijan osuessa kohdalle.

Ennakkovaatimuksena edellytämme aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta, halua oppia uutta ja tiettyä oma-aloitteisuutta. Yhdys sanat pitäisi olla hal-lussa, ja pilkkujen, pitäisi löytää, paikkansa, eli odotamme hyvää suomen- ja englannin kielen suullista- ja kirjallista taitoa.

Muu kielitaito ehdottomasti plussaa. Erityistä bonusta hakijalle tuo jonkin edustamamme lajin asiantuntemus ja harrastustausta. Palkkaus PAM TES.

Kiinnostuitko? Aivan mahtavaa:

Lähetäthän työhakemuksesi sekä CV:n viimeistään 28.2.2020 osoitteeseen tyohakemukset@varuste.net otsikolla Asiakaspalvelu.

****

Osa-aikaisia myyjiä myymäläämme

Etsimme osa-aikaisia myyjiä myymäläämme. Myymälämme on auki arkisin 9-20, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 11-18. Työajat sijoittuvat myymälämme aukioaikojen yhteyteen. Arvostamme lajituntemusta edustamistamme lajeista ja harrastustaustaa. Olethan reipas, ahkera, sanavalmis, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen etkä pelkää kiirettä.

Laaja valikoimamme mahdollistaa jatkuvan oppimisen ja tekee työstä mielenkiintoista ja haastavaa. Minimituntivaatimus on yleensä n. 15-20 tunnin viikkopanos, jolloin henkilöt pysyvät kärryillä, mitä jatkuvasti kehittyvässä yhtiössämme tapahtuu.

Lähetäthän työhakemuksesi sekä CV:n viimeistään 06.03.2020 osoitteeseen tyohakemukset@varuste.net otsikolla Osa-aikainen myyjä.


****

Haemme jatkuvasti uusia työntekijöitä loistavaan porukkaamme.

Yhtiössämme on kolme pääasiallista osastoa:

Myymälä
Toimimme n. 2000 m2 tiloissa Helsingin Konalassa. Haemme joukkoomme edustamiemme lajien erikoisosaajia sekä hyviä tyyppejä, jotka ovat kiinnostuneet kyseisistä lajeista. Meillä voi työskennellä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti, mutta minimivaatimus on yleensä n. 20 tunnin viikkopanos, jolloin henkilöt pysyvät kärryillä, mitä jatkuvasti kehittyvässä yhtiössämme tapahtuu. Myymälämme on auki arkisin 9-20, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 11-18. Myymälähenkilöstön hyviä ominaisuuksia ovat iloluontoisuus, asiakaspalvelualttius, lajiosaaminen ja täsmällisyys.

Varasto
Varasto toimii yhtiömme sydämenä. Kaikki sisääntuleva tavara pumpataan sisään varaston oven kautta ja verkkokaupasta ulosmenevä tavara lähtee samasta ovesta. Varastossa päätoimia on tavaran vastaanotto ja tuotteiden keräys. Työajat ovat kokolailla joustavat, mutta suurin osa varastohenkilökunnastamme tekee töitä virka-aikojen puitteissa. Varastotyöntekijöiltä edellytetään ongelmanratkaisukykyä, tarkkuutta ja kykyä systemaattisen työntekoon.

Toimisto
Toimistotyöt ovat yhtiössämme erittäin monipuolisia. Perustyönä on asiakaspalvelu puhelimessa, sähköpostilla ja sosiaalisessa mediassa. Sen lisäksi toimisto vastaa yhtiön taloushallinnon tukitoimista, verkkokaupan sisällöntuotosta, toimittajakontaktoinnista ja markkinoinnista. Toimiston työajat myötäilevät asiakaspalvelumme aukioloaikoja, jotka ovat tällä hetkellä arkisin klo 9-18. Toimistotyöntekijöiltä edellytämme hyvää kirjallista ja suullista ulosantia, palveluasennetta ja täsmällisyyttä.

Koodaus
Meillä on myös kiva ja rento 6 hlö koodariporukka, johon haetaan uutta työkaveria. Väsäillään Shuriken -verkkokauppa- ja toiminnanohjaussysteemiä, jota käyttelee varusteen lisäksi n. 30 muutakin firmaa. Työaika on kokopäiväinen, mutta myös lyhennetty tai aluksi osa-aikainen on ok. Ollaan Varusteen tiloissa ja toimitaan tytäryhtiön Creaction Finland Oy:n palkkalistoilla. Lue lisää
Muuta
Noudatamme palkkauksessa PAM:n työehtosopimusta. Olemme poikkeuksellisen joustava työnantaja ja meidän TOP-prioriteettina on työntekijöiden viihtyvyys. Työntekijäetuina meillä on mm. tuotteidemme tukkuhinnoitellut hankinnat, liikuntasetelit, hierojapalvelu, henkilökuntakäyttöön tarkoitetut harrastevälineet kuten SUPit, teltat ja kajakit.

Mikäli työpaikka mielenkiintoisessa, hauskassa ja nopeasti kehittyvässä yhtiössä kiinnostaa, laita ihmeessä hakemusta tulemaan. Olemme yhteydessä, kun seuraava resurssitarve iskee. Työhakemukset voi lähettää osoitteeseen:

tyohakemukset@varuste.net


Kerro hakemuksessasi millaiset työtehtävät sinua erityisesti kiinnostaisivat ja minkä lajin/lajien erityisasiantuntijuutta sinulta löytyy. Hakemukseen kannattaa liittää:

• Vapaamuotoinen hakemus
• CV
• Aikaisempi työkokemus