AVOIMET TYÖPAIKAT

TEKSTIILIOSASTON MYYJÄ

Etsimme tekstiiliosaston myyjää myymäläämme Helsingin Konalaan.

Ovatko takit, housut, pipot ja asusteet lähellä sydäntäsi? Oletko sinä se, joka vaateostoksilla tutkii materiaalilappuja ja hipelöi kankaita ja miettii, mistä asiat on valmistettu? Jos tunnistit itseni, niin laitahan hakemusta meille saman tien.

Tehtäväsi on toimia tekstiiliosaston myyjänä ja asiantuntijana myymälässämme.

Työ myymälässämme on monipuolista ja välillä hyvinkin kiireistä. Työ pitää sisällään myös muut myyjän tehtävät, ja luonnollisesti asiakkaiden palvelu koko myymälässämme on yksi päätehtävistäsi. Toivomme siis, että tekstiilien lisäksi toinen intohimosi on asiakaspalvelu.

Arvostamme edustamiemme lajien harrastustaustaa, aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja myymälätyöskentelystä. Olethan ahkera, oma-aloitteinen ja valmis palvelemaan asiakkaita hymyssä suin.

Työ tapahtuu myymälässämme pääsääntöisesti myymälän aukioloaikojen puitteissa. Työ on kokoaikainen ja vakituinen.

Lähetäthän työhakemuksesi sekä CV:n viimeistään 11.10.2020 osoitteeseen tyohakemukset@varuste.net otsikolla Tekstiiliosaston myyjä.


Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

**

Yleistä meistä

Myymälä

Toimimme n. 2000 m2 tiloissa Helsingin Konalassa. Haemme joukkoomme edustamiemme lajien erikoisosaajia sekä hyviä tyyppejä, jotka ovat kiinnostuneet kyseisistä lajeista. Meillä voi työskennellä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti, mutta minimivaatimus on yleensä n. 20 tunnin viikkopanos, jolloin henkilöt pysyvät kärryillä, mitä jatkuvasti kehittyvässä yhtiössämme tapahtuu. Myymälämme on auki arkisin 9-20, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 11-18. Myymälähenkilöstön hyviä ominaisuuksia ovat iloluontoisuus, asiakaspalvelualttius, lajiosaaminen ja täsmällisyys.

Varasto

Varasto toimii yhtiömme sydämenä. Kaikki sisääntuleva tavara pumpataan sisään varaston oven kautta ja verkkokaupasta ulosmenevä tavara lähtee samasta ovesta. Varastossa päätoimia on tavaran vastaanotto ja tuotteiden keräys. Työajat ovat kokolailla joustavat, mutta suurin osa varastohenkilökunnastamme tekee töitä virka-aikojen puitteissa. Varastotyöntekijöiltä edellytetään ongelmanratkaisukykyä, tarkkuutta ja kykyä systemaattisen työntekoon.

Toimisto

Toimistotyöt ovat yhtiössämme erittäin monipuolisia. Perustyönä on asiakaspalvelu puhelimessa, sähköpostilla ja sosiaalisessa mediassa. Sen lisäksi toimisto vastaa yhtiön taloushallinnon tukitoimista, verkkokaupan sisällöntuotosta, toimittajakontaktoinnista ja markkinoinnista. Toimiston työajat myötäilevät asiakaspalvelumme aukioloaikoja, jotka ovat tällä hetkellä arkisin klo 9-18. Toimistotyöntekijöiltä edellytämme hyvää kirjallista ja suullista ulosantia, palveluasennetta ja täsmällisyyttä.

Koodaus

Meillä on myös kiva ja rento 6 hlö koodariporukka, johon haetaan uutta työkaveria. Väsäillään Shuriken -verkkokauppa- ja toiminnanohjaussysteemiä, jota käyttelee varusteen lisäksi n. 30 muutakin firmaa. Työaika on kokopäiväinen, mutta myös lyhennetty tai aluksi osa-aikainen on ok. Ollaan Varusteen tiloissa ja toimitaan tytäryhtiön Creaction Finland Oy:n palkkalistoilla. Lue lisää


Muuta

Noudatamme palkkauksessa PAM:n työehtosopimusta. Olemme poikkeuksellisen joustava työnantaja ja meidän TOP-prioriteettina on työntekijöiden viihtyvyys. Työntekijäetuina meillä on mm. tuotteidemme tukkuhinnoitellut hankinnat, liikuntasetelit, hierojapalvelu, henkilökuntakäyttöön tarkoitetut harrastevälineet kuten SUPit, teltat ja kajakit.

Mikäli työpaikka mielenkiintoisessa, hauskassa ja nopeasti kehittyvässä yhtiössä kiinnostaa, laita ihmeessä hakemusta tulemaan. Olemme yhteydessä, kun seuraava resurssitarve iskee. Työhakemukset voi lähettää osoitteeseen:

tyohakemukset@varuste.net.

Kerro hakemuksessasi millaiset työtehtävät sinua erityisesti kiinnostaisivat ja minkä lajin/lajien erityisasiantuntijuutta sinulta löytyy. Hakemukseen kannattaa liittää: