Lajit‪» Ulkoilu‪» Kuljetuskärryt‪» Tavaroille‪» BOB YAK-tavarakärry + BOB-varustekassi‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Kari-Pekka A. 14.8.2021
Yleisarvosana
Tällä hetkellä ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa . Ainoastaan kiinnitys alussa pyörään on minun mielestä isotöinen, mutta sen jälkeen erittäin hyvä systeemi
Heikki H. 20.3.2021
Yleisarvosana
Hyvä ketterä kärry Nerokas kiinnitys taka-akseliin
Turkka V. 21.7.2020
Yleisarvosana
Kärry kulki cyclocrossarin perässä Suomen halki Nordkappiin ja osan matkaa takaisinkin. Kokonaiskuorma kärryn paino mukaan lukien 30 +-5 kg ruuan ja veden määrästä riippuen. Lisääkin olisi mahtunut. Taajamassa ei nautittavin vedettävä, sillä kärry tottakai vikuroi ja pomppii kanttareilla ja asfalttisaumoilla. Maantien laidassa se sitten tuleekin vanavedessä kuin juna, eikä painoa oikein edes huomaa. Yksirenkaisena ehdottoman hyvä, sillä kärry ei tipu tienpientareelta ja kulkee siitä mistä fillarikin kaatumatta kurveissa. Ibex-mallista löytyvää jousitusta ei kaivannut kuin aivan muutamilla nimismiehen kiharoilla. Kassi pitää veden varmasti ulkopuolella, mutta toisaalta on vain iso ja tilava kassi. Sisään kaipailisi osastoja, vaikka sellaiset toki saakin auttavasti tehtyä vaikkapa eri värisistä kuivapusseista. Purku ja pakkaaminen on aavistuksen aikaa vievää kun koko kassi täytyy aina järjestellä uudestaan. Kassi hankasi kuukauden reissulla kärrystä häkin sisäpuolelta paljon maalia irti tiepölyn ja vesisateiden yhteisvaikutuksen ansiosta. Jos sen haluaa välttää, on runko syytä suojateipata. Suosittelen erillistä kuormaverkkoa kassin päälle jolloin päiväpussi ja/tai ruuanlaittovälineet pysyvät helpommin saatavilla pitkin päivää. Kokonaisuudessaan aivan mielettömän hyvä peli. Kätevät sliderit etureunoissa, jolloin kärryn ja pyörän voi parkkeerata linkkuun sliderin varaan. Ainoa miinus maalien lähdöstä. Antaisin 4,5 tähteä, mutta se ei onnistu tässä. Hinta on kova, mutta kärry lunastaa sen. Irrotus & kiinnitys helppoa. Kuormakapasiteettia jopa liikaa jos on hamsteri.
Anonyymi 14.6.2019
Yleisarvosana
Jukka Y. 21.2.2019
Yleisarvosana
Tilava kärry ja laadukas runko. Ainoa miinus lyhyen käytön jälkeen tulee pyörän haarukasta: pyörä kiinnittyy edestä eikä ylhäältä päin, näin se pääsee liian löysälle jäädessä vierimään pois haarukasta.
Mikko V. 2.1.2019
Yleisarvosana
Kallis, mutta paras tavarakärry, jonka saa maantiepyörään kiinni.
Carl-Johan F. 6.1.2018
Yleisarvosana
Markus S. 5.12.2017
Yleisarvosana
Kärry on kulkenut mukana monessa reissussa. Roinaa mahtuu mukaan niin paljon kuin jaksaa perässään vetää.